mulen-ruz-predstava
Izvor: columbo.rs
Pozorište

Spektakularni spektakl, Mulen ruž

Spektakularni spektakl, kako ga izvođači iz Studija teARTar nazivaju, mjuzikl „Mulen ruž“ biće prikazan 8. novembra sa početkom u 20h u Novosadskom pozorištu/Ujvideki sinhaz.

Četvrto izvođenje ovog mjuzikla će još jednom ispričati priču o borbi za istinu, lepotu, slobodu i iznad svega – ljubav. Uvežbanu glumačku, pevačku i plesačku ekipu čini 26-oro mladih koji su ovaj projekat započeli iz ljubavi prema muzici i daskama što život znače.

Rediteljka Jelena Đenić kaže da je bilo izuzetno zanimljivo, ali i zahtevno dočarati atmosferu tame bordela u kojoj se prepliću ljubav, promiskuitet, prijateljstvo i sukobi. S obzirom na veliki broj glumaca i koreografija probe su svakodnevne, čime je svako sledeće izvođenje mjuzikla uspešnije.

Karte po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u klubu „My place“ u Zmaj Jovinoj 26, na prvom spratu, od 17 do 23h. Studio teARTar je do sada uspešno realizovao mjuzikl „Aladin“, a u pripremi su veliki projekti za narednu sezonu.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow