Film Magazin

Sve što treba da znate o specijalnoj epizodi Prijatelja koju nestrpljivo očekujemo

prijatelji-serija

Upravo je završeno snimanje specijalne episode kultne serije “Prijatelji”, a fanovi ne mogu da dočekaju dan kada će popularnu šestorku konačno ponovo videte na okupu.

Evo svega što treba da znate o ovom specijalu:

O čemu će biti reč

Ponovno okupljanje nije nastavak ​​finala serije. Glumačka ekipa neće ponavljati svoje uloge kao Rejčel, Monika, Fibi, Ros, Čendler i Džoi. Oni će nastupiti kao Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrov, Dejvid Švimer, Metju Peri i Met Le Blenk.

Specijal će predstaviti glumce koji preispituju život na snimanju i dele svoja najbolja sećanja iz kultnog sitkoma. Glumačka ekipa je decenijama bila čuvena u stvarnom životu, ali retko kada možete videti svih šestoro na istom mestu ili na istom događaju.

Međutim, Švimer (Ros) je rekao da bi mogao postojati jedan kratak segment u kojem će glumci stati u cipele svojih voljenih likova.

Gde će se održati?

Ponovno okupljanje snimljeno je na originalnom setu za snimanje serije, pa ćemo verovatno ponovo posetiti kultni kafić Central Perk i / ili Monikin stan. Kadrovi iza kulisa takođe su otkrili da će se deo intervjua održati ispred fontane iz uvodne špice.

Gde će se emitovati?

Prijatelji: Okupljanje (Friends: Reunion) će se emitovati na kanalu HBO Max.

Kada će se emitovati?

Još uvek nije objavljen datum emitovanja specijala, ali pošto je snimanje trajalo samo nešto više od nedelju dana, a samo okupljanje je zapravo ćaskanje sa glumcima, a ne stvarna epizoda, kladimo se da će biti objavljeno do kraja godine.

Zašto se ovo događa upravo sada?

Prijatelji su 2019. proslavili 25. godišnjicu, a prvobitni plan je bio da se specijalno okupljanje objavi 2020. Ipak, zbog ograničenja usled epidemije koronavirusa, snimanje je pomereno na 2021. godinu.

8 najluđih saveta za seks iz prošlosti: Pravi se mrtva u mraku i nemoj slučajno da te vidi golu

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

205 Shares
205 Shares
Share via
Copy link