Magazin Svet

Konobarica spasila dečaka od 11 godina iz kandži oca monstruma

otac-monstrum_850x
Foto: Orange County Jail

Otac koji je mučio svog 11-godišnjeg posinka uhvaćen je nakon što je konobarica dala dečaku papirić sa pitanjem da li je dobro, osuđen je na doživotni zatvor. Timoti Li Vilson (36) proglašen je krivim za teško zlostavljanje dece prošlog juna, a zatvoren je u sredu na Floridi.

Sudija iz Orlanda mu je izrekao četiri doživotne zatvorske kazne za zlostavljanje koje je uključivalo vešanje dečaka naglavačke, lisice na rukama i izgladnjivanje. Njegovi postupci su otkriveni nakon što je Flavijana Кarvaljo, konobarica u restoranu u Orlandu, dala 11-godišnjem dečaku poruku u kojoj ga je pitala da li mu je potrebna pomoć.

Videla je da je Vilson naručio sebi hranu, ali ništa za dečaka prekrivenog ogrebotinama, na Novu godinu 2021. godine. Iskoristila je trenutak nepažnje roditelja i na parčetu papira upitala je dečaka da li mu treba pomoć.

– Dok me nisu gledali, samo mi je potvrdno klimnuo glavom. Tada sam mu napisala OK i pozvala sam policiju – rekla je konobarica.

Policajci su zamolili oca za izjavu i otišli su potom svi zajedno kod njih kući. Tamo su otkrili da otac dečaka redovno tuče i vezuje, a i ne da mu redovno da jede. Flavijana je u restoranu, sudeći po tragovima konopaca na njegovim rukama, odmah videla da tu nešto nije u redu.

– Odmah mi je bilo jasno da ga zlostavljaju čim sam mu videla vrat od modrica i tragove užeta na rukama. Samo sam čekala da mi odgovori na poruku i u sebi sam se molila da bude hrabar – dodala je žena koja je spasila dečaka.

Izvor: SrbijaDanas

Mame u SAD neželjene bebe ostavljaju u sigurne kutije, a vatrogasci stižu po njih za 2 minuta

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

12 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap