Magazin

Šokantna priča hrvatske prostitutke o tome kako stvari funkcionišu “iznutra”

Javna je tajna da na teritoriji Balkana elitna prostitucija cveta već godinama. Isti je profil ljudi koji koriste usluge prostitutki, a isti je profil i onih koje se odlučuju na poziv “prodavačica ljubavi”.

Devojke su najčešće nasilno uvučene u kandže trgovine belim robljem i ne mogu da se izbore za svoja prava, ali ima i onih koje smatraju da je to dobar način da se dobro i brzo zaradi, piše portal Srbija danas.

U Hrvatskoj se podigla prašina, a tamošnji mediji su objavili veliku priču o devojkama koje su radile u lancu i koje su znale kako stvari funkcionišu “iznutra”.

– Za vikend sam mogla da zaradim i 3.500 evra!

Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni da plate i 200 evra po satu.

Bila sam zgrožena shvativši da sve te devojke, koje se predstavljaju kao hostese, tako godinama žive i zarađuju. Sve su one bile elitne prostitutke.

Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1.000 evra. Jasno, u cenu je uključen i seks.

Nema jedinstvenih cena, uglavnom sve zavisi od željama klijenata i dubini džepa.

Seks za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1.000 evra i to traže samo oni najdubljeg džepa. Dodatne usluge, oralni seks na primer, moraju da doplate još 150 evra.

Devojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja… – ispričala je detaljno dvadesetdvogodišnja hostesa jednog kluba na hrvatskoj obali.

Novi Sad, grad greha: Vodič kroz elitnu prostituciju

Share via
Copy link