snowboard-sneg-spens
Izvor: Pixabay ©
Dogadjaji

Snowboard spektakl sutra na Spensu

Ulično takmičenje u free style ski & snowboard vožnji pod nazivom FromStairsToStars održaće se 20. decembra na SPENS-u u Novom Sadu, u organizaciji Udruženja građana Friška gora  – Fresh Hill iz Novog Sada uz podršku od strane Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada.

Ovaj veoma zanimljiv promo događaj odnosno takmičenje ima za cilj da okupi i prikaže najistaknutije vozače Srbije i regiona, koji će svojim veštinama dočarati najatraktivnije segmente ovog sporta i podstaći publiku da se bavi sličnim sportovima. Program traje od 13 do 21h, a takmičenje počinje u 16 časova.

Događaj će okupiti preko 3000 posetilaca, a za cilj ima da prikaže najistaknutije free style ski & snowboard vozače Srbije i regiona koji će svojim veštinama dočarati najatraktivnije segmente ovog sporta i podstaći publiku da se bavi sličnim sportovima, a na ovaj atraktivan način omogući lak i efikasan pristup ciljnoj grupi.

Teren za vožnju će biti postavljen na zapadnoj strani SPENS-a i to na gornjem, srednjme podestu i platou, dok će se stepenice koristiti kao staza/zaletište za vozače. Zaletište dužine 15m će obezbediti adekvatnu brzinu za kvalitetno izvođenje trikova. Vozači će moći da prikažu svoje veštine na jednom od tri elemenata (rail, box, tube) koji variraju u dužini i to 5-12m.

Pored navedenog takmičarskog segmenta događaj će sadržati društveni program: stoni fudbal, testiranje MTB biciklova, paint ball, chill zona, crtanje- grafiti; media centar: bioskop, PlayStation/XBox simulaciju vožnje; eko segment: poseban segment ćemo posvetiti održavanju naše sredine te će sav otpad biti sakupljen radi reciklaže.

Pored sportsko zabavnog segmenta događaj će biti domaćin panel diskusije koju vodi Nina Micić, najbolja srpska borderka – olimpijka, a učesnici će biti „urbani vozači“ i ostali činioci ski&snowboard scene Srbije i regiona.

Poseban segment programa će biti usmeren na prvu “ARSF – Snowboard&SkiHouse” u kojoj će biti smešteni svi takmičari.

 

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share