Lifestyle

10 snova i sigurnih znakova da vam podsvest poručuje nešto važno

Osnovano se veruje da pojedini snovi koje imamo direktno ukazuju na probleme koje nas muče u stvarnom životu.

Mi takvih snova i podsvesnih poruka najčešće nismo ni svesni, ali baš zbog toga neke od ovih tipičnih motiva ne bismo smeli da ignorišemo, piše portal Besno pile.

1. Kutije

Prikrivanje, tajne i razočaranje

Sanjate li kutije, vaša podsvest pokušava da vas upozori na nekakvo prikrivanje. Može biti da vi strahujete da neko krije nešto važno od vas ili možda vi krijete tajnu od drugih. Ovaj san može značiti i da ste spremni da otkrijete neku tajnu.

Pogledate li u snu u kutiju i ona je prazna, to može značiti da ste zbog nečega razočarani.

2. Padanje

Nedostatak kontrole, opasnost i teskoba

Vrlo uobičajen san u kojem osoba oseća kao da pada. Može vas upozoravati na to da vam nešto u vašem životu izmiče kontroli. Možda se bojite neuspeha ili vam neki nepromišljeni životni postupci ” stižu na naplatu ”.

Ako stalno sanjate da padate, to može biti znak da je vreme da počnete da se bavite nekom aktivnošću koja pomaže kod teskobe poput meditacije ili joge.

3. Mačke

Ženstvenost, duhovnost i moć

Sanjate li mačke to može značiti da biste se više trebali povezati sa svojom ženstvenošću. To možete ostvariti čvršćim vezama sa svojim prijateljicama. Pojave li vam se mačke u snu one mogu značiti i da bi trebalo da poradite na svom samopouzdanju.

Mačke u snu mogu vas dovesti i do svojevrsnog duhovnog prosvetljenja.

4. Mravi

Podrška, naporan rad i razdražljivost

San o mravima ili nekim drugim insektima može značiti da vas nešto u vašoj svakodnevici ” svrbi ”, odnosno muči ili smeta. Kroz taj san podsvest vam govori da se suočite s tim problemima umesto da ih puštate da se gomilaju.

Mravi su takođe pokazatelj vašeg uverenja da zajednički rad daje najbolje rezultate jer su mravi poznati po tome da sve rade zajednički. Ovaj san takođe znači da cenite vaš odnos sa prijateljima i porodicom.

5. Kosa

Seksualnost, status i sloboda

Sanjate li kosu, to može značiti da imate problema s prihvatanjem vlastite seksualnosti. Kosa takođe simbolizuje želju za povezivanjem sa drugim ljudima, sve dok znate na čemu stojite bez obzira radilo se o ljudima s posla, prijateljima ili partneru.

A ako sanjate baš dugu kosu, to znači da žudite za slobodom. Možda je vreme da se rešite nekih stvari koje vas bespotrebno sputavaju i koče.

Nastavak na sledećoj strani.

Vojnički trik da brže utonete u san

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link