Srbija Vesti

Originalni snimak razgovora Lečića i Danijele Štajnfeld (AUDIO)

Glumica Danijela Štajnfeld potvrdila je da je u petak dala izjavu Tužilaštvu u kojoj je otkrila da je 2012. godine silovao glumac Branislav Lečić.

Jedan od dokaza koji je dostavljen Tužilaštvu je i snimak razgovora koji je glumica snimila sa Lečićem nekoliko godina posle silovanja.

Kako je rekla za Insajder, pozvala ga je kao deo procesa svog izlečenja od traume koju je preživela.

Taj razgovor je snimala.

Na ovom originalnom snimku prepoznatljiv je glas Branislava Lečića, a na osnovu sadržaja razgovora jasno je da Lečić događaj nije negirao.

Deo intervjua koji su novinari Insajdera snimili sa glumicom Danijelom Štajnfeld biće objavljen tokom dana.

Branislav Lečić nije odgovorio na pozive, ali ni na poruku u kojoj su mu novinari Insajdera naveli da poseduju snimak razgovora koji je sada u Tužilaštvu kao dokazni materijal.

Mediji su danas objavili, pozivajući se na nezvanična saznanja, da je glumica Danijela Štajnfeld u izjavi Višem javnom tužilaštvu otkrila ime kolege koji ju je silovao 2012. godine, što je Tužilaštvo potvrdilo saopštenjem, dodajući da su dalje provere u toku i da se radi na prikupljanju dokaza.

Prvi put o traumatičnom događaju javno je progovorila pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu snimljenom u Americi, gde je otišla da živi ubrzo nakon događaja.

I snimak koji donosimo je prvo objavljen u dokumentarnom filmu “Zaceli me” čiji je Danijela Štajnfeld autor, ali je glas bio modulisan tako da se ne prepoznaje.

Originalni snimak razgovora koji je snimljen četiri godine nakon spornog događaja, na kom se jasno čuje glas Branislava Lečića, Danijela Štajnfeld nedavno je dostavila Tužilaštvu.

Govoreći o filmu, ona je ispričala da ju je kada je imala 21 godinu seksualno napastvovao moćnik iz filmske industrije, ne otkrivajući njegov identitet, ističući da bi, u tom slučaju, ceo fokus filma bio na tome.

U saopštenju povodom optužbi glumice, koju su objavili mediji, Lečić je naveo da su tvrdnje da ju je silovao “najgnusnija laž” koja ga diskredituje, piše Insajder.

Novinarka koju je Lečić seksualno uznemiravao: Dodirivao me po grudima dok sam mu uzimala izjavu

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • na ovom razgovoru da nije teksta ne bih nista razumeo i ako je to jedini dokaz silovnja tesko da ce se na osnovu njega podici optuznica

  • Ma briga me za glumce I glumice I njihov seks!Tu Niko nemoze da razluci sta je silovanje sta je gluma a sta je ljubav!

OGLAS

230 Shares
230 Shares
Share via
Copy link