Balkan Magazin

Tragedija u Sloveniji: Poznati fudbaler ubio ženu, imao zabranu prilaska

robert-pevec
Foto: Fejsbuk/Sabina Pevec

Robert Pevec, nekadašnji slovenački fudbalski reprezentativac, osumnjičen je za ubistvo svoje supruge u Dravogradu.

Kako prenosi slovenački portal „Novice svet 24“, bivši fudbaler je svoju suprugu pretukao, nakon čega je ona podlegla povredama.

Robert je imao zabranu prilaska svojoj supruzi Sabini, sa kojom je imao i dvoje maloletno dece.

– Čovek od 38 godina kojem je bio zabranjen prilazak ženi od 33 godine pojavio se na njenim vratima i pokušao je da izvrši ubistvo. Policajci koji su izašli na lice mesta odmah su lišili slobode osumnjičenog, a povređenoj osobi pokušali da pruže prvu pomoć. Ona je prebačena u bolnicu u Slovenj Gradecu – navodi se u policijskom izveštaju napisanom kobne noći.

Pomenuti portal prenosi i da je zabrana prilaska Robertu određena samo nekoliko nedelja ranije, a da je policija dva puta posetila porodicu u poslednje vreme.

Po navodima slovenačkih medija, nekadašnji fudbaler trenutno se nalazi u pritvoru koji traje 48 sati, a nakon toga će biti izveden pred istražnog sudiju.

Robert i njegova supruga bili su u braku od 2019. godine, a imaju i dvoje zajedničke dece. Po izveštajima policije, sinovi su se nalazili u kući kada je počinjen veliki zločin.

Pevec je svojevremeno bio reprezentativac Slovenije do 17, 20 i 21 godine, a u karijeri je igrao u rodnoj zemlji i Austriji.

Nastupao je za Dravograd, Blajburg i Ruden, a penzionisao se pre tri godine. Igrao je u veznom redu i svojevremeno je bio jedan od najvećih talenata svoje generacije.

UŽAS U SOMBORU: Ubio ženu i ćerku, zapalio kuću, pa se obesio

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

59 Shares
Share via
Copy link