stand-up-vece-novisad
Dogadjaji

Slovenački, hrvatski i srpski komičari koji će vas „ubiti“ od smeha

Najbolji slovenački stand up komičar Tin Vodopivec u okviru svoje turneje pod nazivom Ozbiljne gluposti, gostovaće u Novom Sadu, 1. oktobra. Stand up veče biće organizovano na pozorišnoj sceni u gimnaziji Laza Kostić, a Tin na turneju pošao povodom proslave 10 godina uspešnog bavljenja stand-up komedijom.

Slovenac je gost stand up večeri koju organizuje Miroslavu Krišanu i čime će biti otvorena jesenja sezona. On iza sebe ima nastupe na mnogim svetskim binama kao što su ona u Los Anđelsu, Londonu, Parizu i Budimpešti.

Pored njega, Novosađane će zabavljati i hrvatski stand up komičar Vlatko Štampar kao i spski komičar Nikola Silić. Cena ulaznice iznosi 400 dinara. Do oktobra ima još vremena, a do tada, možete se smejati uz Youtube kanal ovih komičara.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share