Magazin Novi Sad

Snajper ponovo uhapšen, sumnja se da je tukao devojku

snajper

Slobodan Milutinović Snajper priveden je zbog sumnje da je fizički napao žensku osobu, u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, na Podbari.

Za sada nema informacija da li se tereti za neko krivično delo ili da li mu je određeno policijsko zadržavanje.

Snajper je nedavno priveden u okviru policijske akcije nakon ubistva Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca. Sumnjiči se da je počinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, piše 021.rs.

Prethodno je Milutinović uhapšen na Jahorini u martu ove godine, nakon čega se povukao iz Upravnog odbora Fudbalskog kluba Vojvodina.

Podsetimo, uhapšeni Slobodan Milutinović, zvani Snajper iz Novog Sada, kontroverzna je ličnost po više osnova. Protiv njega policija je podnela čak 15 prijava, i za pokušaj ubistva D.S. 2017. na stadionu Partizana.

U decembru 2020. postao je član Upravnog odbora FK Vojvodina, na čiji stadion mu je Osnovni sud u Novom Sadu zabranio ulaz zbog nasilja, piše Direktno.

Inače, Milutinović, do nedavno vođa Vošinih navijača, zajedno sa svojim bratom Nenadom, te starim pajtašem Borislavom Kurucićem, (imena “dobro poznata policiji”!), na platnom je spisku “Elektrovojvodine”.

Naravno, ni Milutinović ni njegova družina ne pojavljuju se na svojim radnim mestima, ali uredno dobijaju lepu platu i teče im radni staž.

Milutinovićev krimi uspon u Novom Sadu vezuje se za pokojnog Ratka Buturovića (Batu Kankana), kome je bio telohranitelj.

Verovali ili ne: Snajper i šef BIA na istom zadatku

generic vignette (DESK luftika.rs)
Share via
Copy link