Lifestyle

Zanosna Sloboda Mićalović zablistala u Barseloni u haljini tetke Verice Rakočević (FOTO)

sloboda-micalovic-3
Foto: Instagram/Sloboda Mićalović

Zanosna, fatalna, naša najlepša glumica… brojni komplimenti i na hiljade lajkova na profilu Slobode Mićalović dokaz su da lepa glumica ne može da pogreši kad je u pitanju nova fotografija za Instagram.

Tako je i sa njenim slikama iz Barselone gde učestvuje u zajedničkom projektu Jugoslovenskog dramskog pozorišta sa nacionalnim teatrom ovog španskog grada.

U predstavi „Vatre“ igraju, uz španske kolege, i Milena Vasić, Nataša Tapušković, Nikola Rakočević, Iva Manojlović i Damjan Kecojević, piše Story.

Odlazak u Barselonu za Slobodu je prilika i da uživa u prelepoj arhitekturi bisera Katalonije, a njene slike su privukle veliku pažnju.

Uz klasičnu modnu kombinaciju večnih crnih pantalona i bele bluze, Boba je zablistala i u haljini koju potpisuje njena tetka Verica Rakočević. Dizajnerka je među prvima i lajkovala glumičinu sliku, a ona joj je ubrzo uzvratila.

Ovo nije prvi put da Boba uživa u pažnji koju izazivaju Veričine kreacije. Tako je bila lepša čak i od Monike Beluči na premijeri filma „Na mlečnom putu“, koji je predstavljen u Veneciji pre šest godina.

– Tetka Verica je uvek bila uz mene – kaže Sloboda za nju.

„Nisi kafe kuvarica da šetaš bez šminke i neisfenirana“: Karleuša žestoko udarila na Slobodu Mićalović

152 Shares
152 Shares
Share via
Copy link