Magazin Novi Sad

SNS batinaš krvnički pretukao ljubavnicu. Ima debeo dosije, platu u javnom preduzeću i uticajne prijatelje

snajper i vucevic
Milutinović u srdačnom pozdravljanju sa gradonačelnikom Vučevićem, foto: Grad Novi Sad

Slobodan Milutinović, poznatiji kao Sloba Snajper, iz Novog Sada, inače vođa navijača FK Vojvodina, uhapšen je sinoć nakon što je u iznajmljenom stanu krvnički pretukao ljubavnicu.

Ovo nije prvi put da se fizički iživljavao nad njom.

Zbog fizičkog nasilja ona ga je već prijavljivala, a prethodni put pretukao je u “Magacinu”, kafani za koju kruže glasine da je u vlasništvu gradonačelnika Miloša Vučevića.

Pretučena devojka je juče pogasila sve svoje društvene mreže, verovatno kako bi zbog čitave situacije sprečila da joj se slika pojavi u medijima.

Bogata biografija

Jučerašnje hapšenje nije jedini sukob koji je Sloba Snajper imao sa zakonom.

Snajper je početkom septemba zajedno sa svojom zakonitom suprugom uhapšen u velikoj akciji policije, u okviru koje je rasvetljeno i ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47) u Novom Sadu.

Oni su uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje.

Pre nekoliko meseci, Milutinović je uhapšen u policijskoj akciji na Jahorini.

On je tada priveden na kriminalističku obradu zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela, ali je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Novosadski kriminalni gang na platnom spisku EPS-a. Iza njih su iznude, prebijanje do smrti, dilovanje…

Od ‘malog Slobice’ do gradonačelnikovog saborca

Slobodan Milutinović Snajper je bio na čelu Vošine navijačke grupe (Firma), višestruko osuđivan, kojem su za prethodnih 7 godina tri puta dizani automobili u vazduh.

Milutinović se, osim nedozvoljenog nošenja oružja, napada na službeno lice, nanošenje teških povreda, bavio i preprodajom droge i posredovanjem u prostituciji.

U zatvoru je odležao ukupno tri godine zbog prodaje droge i napada na policajca, a za ostala krivična dela dobio je uslovnu kaznu.

Bio je desna ruka pokojnog predsednika FK Vojvodina Bate Butorovića, sa kojim je i počeo njegov ‘profesionalni uspon’. Danas je Milutinović blizak sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem.

Novi gradonačelnikov čovek u upravi FK Vojvodina: Dilovanje droge, posredovanje u prostituciji, napad na policajca…

Uticajni prijatelji i saradnici

Milutinović je u dobrim odnosima i sa Daliborom Bogdanovićem, zvanim Boća, potpredsednikom FK Vojvodina i policajcem u invalidskoj penziji.

Bogdanović je povređen u eksploziji bombe postavljene ispod njegovog džipa BMW X5 10. maja 2019. u Novom Sadu.

Bogdanović se dovodio u vezu i sa Goranom Kovačevićem, zvanim Goranac, osuđivanim za trgovinu drogom i na koga je takođe pokušan atentat početkom septembra ove godine, prilikom čega je njegov telohranitelj podlegao povredama.

Milutinović je bio svojevremeno blizak i sa Draganom Jovanovićem Gidrom, koji je takođe važio za vođu navijačke frakcije G-3.

Gidra je ubijen u septembru 2016. u okršaju sa obezbeđenjem “Moje kafanice”. Stevan Josić, radnik obezbeđenja, poznatiji kao Sima Strahota, priznao je zločin.

Snajperova 5-orka pretukla mladića u službenim prostorijama FK Vojvodine

generic vignette (DESK luftika.rs)
116 Shares
116 Shares
Share via
Copy link