Magazin Novi Sad

Ispovest devojke koju je pretukao Snajper: Tukao me je, davio i mučio satima

sloba-snajper

„Raskinuli smo i on me je u nedelju pozvao da siđem i uđem kod njega u kola da razgovaramo. Izašla sam iz stana, mislila sam da je ok da popričamo o svemu, ipak smo bili zajedno godinu dana. Međutim, odveo me je u neki stan… Satima me je tu tukao, davio, mučio…“ ispričala je za Blic U. J, devojka koju je brutalno pretukao Slobodan Milutnović, poznatiji kao Sloba Snajper, iz Novog Sada.

Nesrećna devojka, kaže da je mučenje u stanu trajalo satima i da se od pomahnitalog Snajpera jedva spasila.

– Slomio mi je telefon, bacio karticu. Tukao me, mučio, davio, pretio mi… Bilo je užasno – priča kroz suze nesrećna devojka.

Kako kaže, znala je da je Milutinović oženjen, a u vezi su bili godinu dana.

Kako je ispričala za Blic, Snajper ju je u tom stanu držao satima. Sve vreme ju je tukao, vređao, pretio joj.

– Teško mi je da pričam o tome, loše mi je… Toliko me je tukao, zlostavljao… Pokušavala sam da ga smirim uporno… U nekom trenutku sam uspela da uzmem telefon i sestri pošaljem lokaciju stana u kom me je držao. Ona je pozvala policiju koja je upala u stan i spasila me. Ko zna šta bi se desilo sa mnom da nisu došli… – kaže U. J. kroz suze.

Devojka ga je prijavila policiji, a Snajper je odmah nakon toga uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru.

Podsetimo, Sloba Snajpar je i početkom septembra zajedno sa svojom zakonitom suprugom uhapšen u velikoj akciji policije, u okviru koje je rasvetljeno i ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47).

Oni su uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje.

Snajper je u žižu javnosti došao kada je kao član Uprave FK Vojvodina uhapšen u martu ove godine u akcije policije Republike Srpske.

On je tada priveden na kriminalističku obradu zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela, ali je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Slobodan Milutinović Snajper je bio na čelu Vošine navijačke grupe (Firma). Višestruko je osuđivan, a za prethodnih 7 godina tri puta su mu dizani automobili u vazduh.

Milutinović se, osim nedozvoljenog nošenja oružja, napada na službeno lice, nanošenje teških povreda, bavio i preprodajom droge i posredovanjem u prostituciji.

U zatvoru je odležao ukupno tri godine zbog prodaje droge i napada na policajca, a za ostala krivična dela dobio je uslovnu kaznu.

Bio je desna ruka pokojnog predsednika FK Vojvodina Bate Butorovića, sa kojim je i počeo njegov ‘profesionalni uspon’. Danas je Milutinović blizak sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem.

Milutinović je u dobrim odnosima i sa Daliborom Bogdanovićem, zvanim Boća, potpredsednikom FK Vojvodina i policajcem u invalidskoj penziji.

Bogdanović je povređen u eksploziji bombe postavljene ispod njegovog džipa BMW X5 10. maja 2019. u Novom Sadu.

Bogdanović se dovodio u vezu i sa Goranom Kovačevićem, zvanim Goranac, osuđivanim za trgovinu drogom, na koga je takođe pokušan atentat početkom septembra ove godine, prilikom čega je njegov telohranitelj podlegao povredama.

Milutinović je bio svojevremeno blizak i sa Draganom Jovanovićem Gidrom, koji je takođe važio za vođu navijačke frakcije G-3.

Gidra je ubijen u septembru 2016. u okršaju sa obezbeđenjem “Moje kafanice”. Stevan Josić, radnik obezbeđenja, poznatiji kao Sima Strahota, priznao je zločin.

Verovali ili ne: Snajper i šef BIA na istom zadatku

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

407 Shares
407 Shares
Share via
Copy link