Magazin Svet

Slagao ženu da ima koronu i da će se ubiti, pa pobegao s ljubavnicom

pobegao s ljubavnicom

Nazvao je svoju suprugu i plačući joj rekao da je zaražen koronavirusom. Govorio je i da će se ubiti, te je porodica izbezumljena sve prijavila policiji.

Tada se klupko počelo odmotavati, baš kao u indijskim sapunicama.

Policija je započela traganje za 28-godišnjim Indijcem nakon što je njegov šogor pre mesec i po dana prijavio da je nestao.

Stanovnik Taloje, Maniš Mišra je radio u logističkoj kompaniji u JNPT, Uran.

Ujutro je krenuo na posao kao i obično. Ali naveče je nazvao suprugu, rekavši da je iz laboratorije dobio rezultate da je pozitivan na Kovid-19, da više ne želi živeti i prekinuo je poziv. Tada je telefon isključen.

“Locirali smo njegov mobilni telefon na dva mesta – Vašiju i Airoliju. Pratili smo njegov motocikl u Sektoru 17, Vaši. Nijedna laboratorija nije nikoga testirala s njegovim imenom”, rekao je policajac, a preneo Lola magazin.

Svim policijskim stanicama i ribarima rečeno je da “paze na mrtva tela”.

“Na osnovu poslednje lokacije mobilnog telefona u Airoliju, skenirali smo sve snimke CCTV kamera iz tog područja i zatekli ga kako ulazi u automobil. U međuvremenu smo takođe neprestano ispitivali njegove prijatelje i porodicu. Došli smo do saznanja da ima ljubavnicu. Uz pomoć informacija koje su pružili prijatelji, pratili smo ga u Bavarkui, Indoreu u Madja Pradešu”, rekao je Sanđiv Dumal, viši inspektor policije Vaši.

Mišra je pronađen u Indoreu gde je živeo s ljubavnicom. Vraćen je u Navi Mumbai i predat svojoj porodici.

Utvrđeno je i da je Mišra otpušten s posla jer se nedavno upustio u finansijsku prevaru. Imao je aferu nekoliko godina i želio se rešiti supruge i ćerke.

“Zbog toga je planirao svoju bolest i samoubistvo”, rekao je Dumal.

Najgora osoba na svetu lažirala da ima rak da bi joj drugarice platile venčanje

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

34 Shares
Share via
Copy link