Pabovi

Škripa pub – oaza zanatskog piva

Ukoliko ste ljubitelj domaćeg piva i indie pop muzike onda je Škripa pub pravo mesto za vas. Ušuškan u pasažu u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, ovaj pab pruža mogućnost da uživate u jutarnjoj kafi, poslepodnevnoj čaši domaćeg piva sami, u društvu ili sa svojim kućnim ljubimcem, izlovani od gradske buke i gužve.

Pivo i vino

skripa-novi-sad
Foto: Milenko Stanković

Lokal se sastoji iz tri dela: prijatne bašte, unutrašnje prostorije u kojoj se možete opustiti u foteljama, kao i terase na spratu, ukoliko vam prija mirnija atmosfera. Ono što ovaj pab čini jedinstvenim, osim zanimljivog enterijera, jesu domaća neindustrijska pića i voćni napici. Pored zanatskog piva slovenačkih, nemačkih, beogradskih i novosadskih pivara, možete probati i domaće karlovačko vino i rakiju.

Žurke

Za sve one koji vole da uživaju u dobrim svirkama Škripa pab vikendom organizuje žurke, na kojima gostuju DJ-evi i neafirmisani autori, koji imaju priliku da izvode svoju muziku. Pored svirki, cilj je organizovanje večeri uz filmske projekcije, maskenbale, izložbe i mnoga druga kulturna dešavanja.

skripa-bar-ns
Foto: Milenko Stanković

Svi koji se pitaju kako da naprave pravo domaće pivo, sada to mogu i da nauče na radionicama kućnog pivarstva koje se u ovom pabu organizuju sredom.

Kvalitetna pića, prijatna atmosfera, opušteno i ljubazno osoblje je ono što Škripa pab čine jedinstvenim i vrednim posete.

Potražite restoran po vašem izboru >>>

Sanja Pjevčević

Impulsivna, tvrdoglava i radoznala. Ljubitelj umetnosti, knjiga i gorke kafe. Inspirišu je ljudi koji menjaju svet.

komentara

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
77 Shares
Share via
Copy link