Horoskop Horoskopski znakovi

Škorpija, Strelac, Blizanci i Ribe najlakše menjaju partnere

Ako u ljubavnim vezama ne pronađu kvalitet za kojim teže, četiri znaka Zodijaka se u tom slučaju opredele za kvantitet. Ta njihova karakteristika ne znači nužno da su navedeni znaci preljubnici, već samo da uživaju u igricama pod prekrivačem, piše Noizz.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak predstavlja seks. Zato nikog ni ne čudi njihova opsednutost seksom, bio on sa nekoliko različitih partnera ili sa samim sobom. Seks je veliki deo njegove ličnosti, pa ćete kod osoba koje su rođene u ovom znaku da primetite učestale seksualne teme i njihovu opsesivnu želju za avanturom.

Strelac

Monogamija je strelcima stran pojam. Oni bi najradije voeli da imaju nekoliko seksualnih partnera na raspolaganju koje mogu da nazovu u bilo koje doba dana, a probaće, po pitanju seksa, bukvalno sve. Za njih nema neosvojivih osoba i neostvarivih želja, tako da sa Strelcima u svakom slučaju možete očekivati pravu pustolovinu.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku ne dopuštaju da im bilo šta ili bilo ko stane na put. Oni su spremni čak i da unište tuđu vezu kako bi zadovoljili svoje seksualne maštarije. Njihova radoznalost je bez granica, ali i volja, pa vas, uprkos svojoj promiskuitetnosti, mogu prijatno da vas iznenade svojim veštinama i trudom da zadovolje sve vaše najluđe želje i maštarije.

Ribe

Ovaj znak obeležavaju emocije, a menjanjem seksualnih partnera Ribe zapravo traže ljubav. Koliko god im se seks za jednu noć činio uzbudljivim, Ribe na kraju svaku situaciju povežu s emocijama. Njima je teško da imaju neobaveznog partnera s kojim nisu u pravom ljubavnom odnosu, a zbog svog nepopravljivog optimizma, pokušaće i takav odnos da pretvore u bajku sa srećnim krajem.

Znakovi koji nikada ne bi trebalo da se spoje, jer ih čeka toksična i jako stresna veza

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
230 Shares
230 Shares
Share via
Copy link