Magazin Svet

Podržala vezu ćerke (8) i blogera (13), kaže “njihov život” – i zadovoljno trlja ruke

U Ukrajini je na delu skandal koji potresa ondašnje društvo, a glavne uloge imaju osmogodišnja blogerka Milana, njena majka Darja i Milanin dečko Paša (13), takođe bloger. Mala Milana ima preko sedam miliona pratilaca na društvenoj platformi „Likee“, koja nalikuje Tik Toku, a na Instagramu ima još pola miliona pratilaca.

Osim bloginga, ona učestvuje na dečjim revijama, radeći kao model. Milana je nedavno objavila da je „u vezi“ sa Pašom, a njihove fotografije i zajednički videi sada su goruća tema među Ukrajincima.

Na društveni mrežama oni objavljuju fotografije na kojima se ljube, spavaju u zajedničkom krevetu ili u donjem vešu, a nakon reakcije javnosti i medija većina tih, kako je procenjeno, sumnjivih fotografija je uklonjeno.

milana i paša
Printscreen

Majke ove devojčice Darja na Instagramu je objasnila da nije imala problem sa vezom svoje ćerke, kao i da je to “njihov život i da oni sami moraju da shvate šta i kako”. Ova mama se zbog svega našla na udaru brojnih kritika i negativnih komenatra, a neki čak idu dotle da zahtevaju od vlasti da je procesuiraju i oduzmu starateljstvo, prenosi Blic žena.

– Milina mama Darja ima probleme u glavi. Seksualizuje sopstveno dete za novac. Ona ne shvata da pored dece i tinejdžera, ogroman broj komentara potiče od pedofila. Problem dečjih modela i dece koja učestvuju na takmičenjima za lepotu oduvek je bio karcinom šoubiznis industrije. Danas toj grupi pripadaju i deca blogeri – napisala je Gerda Veber, jedna od najžešćih kritičara ove priče.

mama ukrajina
Foto: Blic žena

Oglasila se i advokatica Ana Maljar koja tvrdi da je Darja od “svoje ćerke, osmogodišnje devojčice napravila zavodljivu ženu za perverznjake”.

Skandal je prokomentarisao i ukrajinski novinar i bivši političar Igor Mosijčuk koji je rekao da cela stvar zahteva “hitnu intervenciju nacionalne policije”.

– Sve ovo na Milinim i Pašinim društvenim mrežama, vrlo je bliska dečjoj pornografiji i privlači i stilmuliše pedofile da deluju – napisao je na svojoj Fejsbuk stranici.

Lepo su odavno ovu temu obradili u “South Park-u”.

Novi TikTok izazovi sve užasniji: Deca u Hrvatskoj se bacaju pred automobile!

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Da, da… a Ameri imaju takmicenja devojcica od 3+ godina. Grozno za gledati. Majke im kupuju haljine od po 10.000 dolara. Zaduzuju se kod banaka ne bi li njihova cerka pobedila u tom takmicenju (da komsiji crkne krava). Sto niko ne juri te organizatore i majke? Sto njima ne oduzimaju decu socijalne sluzbe?

OGLAS

431 Shares
431 Shares
Share via
Copy link