Magazin Srbija

Predsednik opštine Sjenica podneo ostavku zbog seks skandala. Isključili ga i iz stranke

Predsednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović podneo je danas ostavku na tu funkicju, nakon što se eksplicitni snimak okarakterisan kao “seks skandal u Sjenici” pojavio u jednom srpskom tabloidu. Nakon ostavke, Mujović je i isključen iz stranke Sulejmana Ugljanina SDA Sandžaka.

Na snimku, Mujović navodno, ima intimne odnose sa opštinskom službenicom.

Mujović Sjenica seks skandal
Foto: Republika.rs

– Duboko poštujući moralna načela SDA Sandžaka, stajući u njihovu zaštitu, podnosim ostavku i svoj mandat vraćam Stranci demokratske akcije Sandžaka. Ističem da su svi kompromitujući snimci koji su se pojavili na nekim medjima i društvenim mrežama proizvod montaža i imaju za cilj urušavanje moje ličnosti i Stranke demokratske akcije Sandžaka – rekao je Mujović u izjavi za portal SNews.

On je naveo da je bio godinama izložen linču i kampanji od strane pojedinih medija i na društvenim mrežama, a usled sprege raznih kriminalnih, političkih i drugih organizacija koje pokušavaju da mu, kako je naglasio, uruše lični, politički, profesionalni i svaki drugi ugled i kredibilitet.

Odmah nakon ostavke stigla je i vest o isključenju Mujovića iz stranke SDA Sandžaka. Predsedništvo stranke je tu odluku donelo jednoglasno.

Nije ovo jedina afera koja se pripisivala Mujoviću. Pre četiri godine, na društvenim mrežama, našao se fono snimak razgovora između Mujovića i njegove navodne ljubavnice.

Predsednik sjeničke opštine, tada je tvrdio da mu je sve namešteno.

Osim, ljubavnih afera, Mujoviću se u grehe upisuju i finansijske malverzacije. Zbog toga je, pre dve godine, smenjen sa mesta predsednika SDA Sjenice i predsednika opštine.

Zbog „kršenja stranačke discipline“ Mujović je, u poslednja četiri meseca, treći visoki funkcioner SDA koji je isključen iz partije. Iz redova te partije prvo je isključen bivši predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) Esad Džudžo, a onda i narodni poslanik i bivši predsednik opštine Tutin Bajro Gegić.

Gegić i Džudžo će na predstojećim lokalnim izborima u Tutinu predvoditi listu grupe građana, koja ukazuje na brojne malverzacije u toj opštini.

Izvor: Danas.rs

Seks skandali na srpskom dvoru punili su žutu štampu, a kralj Milan je nosio titulu najvećeg švalera

Bojana Savić

Zaštitnica šuma i živog sveta u njima. Neprijatelj bahatih, pohlepnih, moćnih. Naturam expellas furca, tamen usque recurret!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

18 Shares
Share via
Copy link