Lifestyle

Ako volite „Simpsonove“, „Prijatelje“ i „Stranger Things“, IKEA ima genijalno iznenađenje

Čuvena skandinavska firma za proizvodnju nameštaja IKEA ima veliko iznenađenje za sve fanove Simpsonovih, Prijatelja i Netflixove hit-serije Stranger Things.

Naime, čelni ljudi IKEE su osmislili svoje verzije antologijskih dnevnih boravaka iz pomenutih serija i obogatili ih proizvodima iz njhovog šarenolikog asortimana.

To je urađeno u okviru nove IKEA kampanje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koju je osmislila agencija Publicis Spain.

simpsons ikea
IKEA soba inspirisana Simpsonovima

Rad na ovoj kampanji, nazvanoj IKEA stvarnog života, je trajao čitava dva meseca i osim pravog nameštaja, uključio je i dodatnu digitalnu obradu slika prostorija u katalozima i promo posterima kako bi sobe izgledale što sličnije onima koje smo svojevremeno gledali na malim ekranima.

„IKEA tim je nekoliko meseci blisko sarađivao sa kreativcima i oni su prošli kroz hiljade artikla iz našeg kataloga kako bi pronašli prave stvari za ove ikonične sobe“, izjavio je Vinod Džajan, direktor ogranaka kompanije IKEA u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kataru, Omanu i Egiptu, u intervjuu za sajt AdWeek, a preneo City magazine.

stranger things ikea
IKEA soba inspirisana serijom Stranger Things

Sobe sa odgovarajućim IKEA proizvodima se mogu pronaći u nekim katalozima i reklamama kompanije, kao i na ovom veb-sajtu. Očekuje se da će one uskoro biti izložene i u mnogim IKEA prodavnicama na teritoriji Bliskog istoka pa će stanovnici zemalja u ovom regionu biti prilici da iz svih uglova pogledaju čuvene prostorije iz serija Simpsonovi, Prijatelji i Čudnije stvari.

Niz predviđanja Simpsonovih se nastavlja

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

71 Shares
Share via
Copy link