Srbija Vesti

Komšija (38) silovao devojčicu od 13 godina na proslavi punoletstva njenog rođaka

Aleksandar-Isakovic-belotic
Aleksandar Isaković /Facebook

Policija u Bogatiću je posle potrage kasno noćas uhapsila Aleksandra Isakovića (38) iz jednog sela u toj opštini u Mačvi, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (13) iz istog mesta.

Oko 23 sata policiji je prijavljen slučaj silovanja, nakon čega je počela potraga za osumnjičenih pošto je pobegao u nepoznatom pravcu.

Kako Telegraf.rs javlja, on se posle nekoliko sati skrivanja vratio svojoj kući gde su mu policajci stavili lisice na ruke.

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će tokom dana biti priveden u Više javno tužilaštvo u Šapcu.

Devojčica je sinoć bila na proslavi punoletstva svog rođaka u jednoj svečanoj sali u Bogatiću, da bi je posle 22 sata Isaković izvukao napolje i, kako se sumnja, napastovao u jednom napuštenom dvorištu u blizini.

Aleksandar-Isakovic-belotic
Aleksandar Isaković /Facebook

Oboje su iz istog mesta i porodice se dobro poznaju.

Devojčica je noćas dala iskaz u policijskoj stanici u prisustvu roditelja i socijalnog radnika i upućena je na ginekološki pregled.

Aleksandar Isaković je oženjen i ima malog sina.

Kako svedoči jedan od njihovih komšija, Aleksandar Isaković je radio u dvorištu devojčicinih roditelja 10 godina, i gledao kako dete raste.

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

243 Shares
243 Shares
Share via
Copy link