hronika Srbija

Stravičnu sudbinu bake iz Alibunara doživela i Mladenovčanka: Unuk je silovao, monstruozno ubio i spalio

baba-1
Ilustracija, Foto: Profimedia

Policiji priznao i da je otrovom usmrtio svog oca jer mu nije dao novac za drogu.

Srbiju je pre nekoliko dana zaprepastila vest iz sela pored Alibunara, kada je maloletni unuk D. P. (17) silovao i pretukao svoju baku S. P. (71) koja mu je bila staratelj, s obzirom da mu je otac preminuo, a majka ga napustila. Napad na nesrećnu ženu dogodio se tokom vikenda, a svaki detalj ovog užasa je sve bizarniji. Nažalost, ovakvi slučajevi već su se dešavali u Srbiji.

Baka je spavala u svom krevetu kada je, kako se saznaje iz istrage, unuk došao do nje i počeo da je siluje, tada je pitao: „Je li baba, šta ćeš da kupiš svom unuku za rođendan?“.

Unuk joj je stavio jastuk preko lica, ali žena kaže da je osetila njegov miris i da joj je tada pao mrak na oči. Takođe je rekla da kada je završio da joj je rekao da ne ustaje iz kreveta dok joj ne pokuca tri puta na prozor i da će to biti za tri minuta.

Prema navodima iz istrage on joj je pokucao na prozor, ušao i pitao je,“Baba, ko ti je to uradio?“. Legao je da spava, a ona je onda zvala svoju ćerku koja je zatim alarmirala policiju.

Zahtevom se maloletniku stavlja na teret da je u selu kod Alibunara dana 13.08.2022. godine u toku noći prinudio svoju babu (71) na obljubu upotrebom sile i pretnjom da će neposredno napasti na njen život. Njemu je određen pritvor.

Možda i jeziviju sudbinu doživela je pre sedam godina baka Mira (69) iz okoline Mladenovca kada je seksualno napstvovao njen, tada dvadesettrogodišnji unuk, M.R. koji je zatim nožem i usmrtio. On je potom zapalio telo nesrećne žene u porodičnoj kući kako bi prikrio tragove zločina.

On je tada priznao policiji da je prethodno i otrovom usmrtio svog oca jer mu nije dao novac za drogu, prenosi espreso.co.rs.

M.R. je i sam iz požara zadobio povrede po rukama, najverovatnije kako bi mu svi poverovali i pomislili da je vatra slučajno buknula. Inače, kako su ispričali očevici M.R. je to veče kad se dogodila tragedija bio s društvom u kući, gde su pili.

M.R. je radio kao obezbeđenje u Beogradu, a od ranije je poznat policiji.

I jedan i drugi unuk bili su pod uticajem alkohola ili drugih opijata. Dok je baka iz Alibunara preživljavala agoniju u kući su bili drugo dvoje unučadi koji su spavali, a starica iz Mladenovca doživela je da se to desi u kući gde je bio i njen sin, a otac napasnika o kome su zajedno brinuli.

Izvor: espreso.co.rs

Lepoticu dečko silovao 8 sati, pa spržio lice kiselinom, ovako izgleda posle 400 operacija

46 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap