Dogadjaji Lifestyle Vesti Novi Sad Zabava

Stiven Sigal: Novi Sad je prelep, vraćam se na leto

Poznati holivudski glumac Stiven Sigal je danas posetio Novi Sad, a najviše su ga oduševili Novosađani i arhitektura našeg grada.

stiven-sigal-docek
Foto: Milenko Stanković©

– Hvala svima na toplom dočeku u ovom prelepom gradu. Novi Sad krasi impozantna istorija i lepa arhitektura, kao i srdačni ljudi, a ja se nadam svom povratku u grad na leto. Radujem se predstavljanju publici na koncertima, ali i druženju i opuštanju sa Novosađanima – rekao je holivudski glumac Stiven Sigal.

Ovaj poznati glumac je danas sa decom ukrašavao novogodišnju jelku na Trgu republike. Deca su se radovala glumcu i jedva su čekala da se fotografišu sa njim. Sigal je svojim telefonom fotografisao nekoliko poznatih novosadskih građevina poput Katedrale, Gradske kuće, ali spomenika Miletiću.

stiven-sigal-novi-sad
Foto: Milenko Stanković©

Građani su imali priliku da prošetaju centrom grada, od Gradske kuće do Trga republike, sa herojem filmova Iznad zakona, Anđeo smrti, Ruski rulet, Opasan čovek, Pravda za sve… Veliki broj dece se došao danas na trg, a zanimljivo je bilo čuti jedno dete kako konstatuje da je to stvarno Stiven Sigal rečima “Mama, on je pravi”. Oni su dobijali i slatkiše, dok su ukrašavali jelku sa svojim omiljenim glumcem.

Deca su pristizala, ali i oni malo stariji koji su sigurno odrasli uz njegove filmove. Glumac je bio raspoložen i nasmejan, i strpljivo se fotografisao sa fanovima koji su ushićeno stajali oko njega. On je bio i zvezda selfija kojih će danas verovatno biti pune društvene mreže.

sigal-stiven
Foto: Milenko Stanković©

Stiven Sigal će za Novu godinu zajedno sa svojim bendom nastupati u Beogradu, ispred Doma Narodne skupštine. Sigal je kazao da se raduje povratku tokom leta, kada će, kako je rekao, odsvirati koncert.

Ni hladno vreme nije sprečilo Novosađane da sačekaju Sigala kako bi ga videli i fotogradisali, možemo samo da zamislimo šta će biti na leto, ako bude nastupao sa svojim bendom. Kako bi to neki u šali rekli narodu treba samo “Hleba i Sigala”.

Više o tome kako možete uživati sa mališanima u Novom Sadu

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

66 Shares
Share via
Copy link