Horoskop Horoskopski znakovi

Strelca, Lava i Blizance očekuje najlepših 30 dana 2022. godine, ljubav će ih potpuno opiti

sreca i ljubav

Kao kardinalni znak kojim vlada Venera, Vaga je zadužena za intimnost. Planeta Venera, boginja mitske ljubavi, povlači naša srca dok nežno nastoji da stvori melodične harmonije u našim vezama.

Ovog meseca je naglasak na svemu što se tiče partnerskih odnosa. Od romantičnih veza do drugih važnih veza u vašem životu, sezona Vage pomešana sa retrogradnim Merkurom će istaći odnose u svim oblastima života. Vreme je da se oslonite na lepo uravnoteženu ljubav.

Sezona Vaga je najbolje vreme da se povežete sa novim prijateljima, kolegama i(li) ljubavima. Sunce predstavlja sopstvo i vaš ego, tako da kada je u Vagi – znaku odnosa – sva pažnja odlazi na komunikaciju, sklapanje novih prijateljstava i razvoj postojećih odnosa. Ovo nije vreme za samoću a posebno za tri znaka koji će u narednih mesec dana osetiti sve blagodeti Sunca u Vagi.

Blizanci

Sezona Vage daje vašem ljubavnom životu sjaj! Upoznavanje novih simpatija i potencijalnih partnera sada je lakše nego ikad. Ovog meseca, vi jednostavno vladate samouverenošću, erotikom i harizmom. Osećate se ekstrovertnije nego inače i zato ćete biti bukvalno obasuti pažnjom i naklonošću svih vrsta ljudi. Ako biste ljubav, ako biste strast, vezu za jedno veče ili prijateljstvo, ovo je vreme za sve što želite. Samo napred i uživajte.

Lav

Bukvalno svi će vam se udvarati uključujući i njegovu/njenu majku. Toliko ste u narednih mesec dana poželjno društvo da će vam trebati raspored društvenog života kako ne biste nešto propustili. Sleduje vam odlično vreme sa prijateljima, rođacima i familijom i puno mogućnosti da jedan od vaših obožavalaca ovog meseca bude „gospodin pravi“.

Strelac

Vi ste leptir u društvu u ovom trenutku. Ovo je najbolje vreme u godini da svoje vreme provedete sa ljudima koje volite. Jednako važno, ovo je period kada se oslobađate toksičnih veza, drugarstava koja to nisu bila i bez imalo gorčine nastavljate ne osvrćući se. U drugoj polovini oktobra nalazite tim u koji ćete se savršeno uklopiti bilo da je reč o poslu ili prijateljstvu.

Ova 3 horoskopska znaka su rođena pod srećnom zvezdom, sve im ide od ruke

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

352 Shares
352 Shares
Share via
Copy link