Magazin

Sestra i ja smo saznale da tata vara mamu i rešile da se osvetimo njegovoj ljubavnici (VIDEO)

devojka tiktok
Foto: Printscreen

Dve sestre saznale su da njihov otac vara njihovu mamu pa su odlučile da se osvete njegovoj ljubavnici.

Naime, devojka po imenu Liberti otkrila je na TikTok-u da su neke od njihovih „osvetničkih“ metoda uključivale korišćenje njene četkice za zube kako bi očistile kuću i dodavanje lepka u njene omiljene kozmetičke proizvode, prenosi Zadovoljna.rs.

Devojke su takođe rekreirale kultnu scenu iz filma „Opasne devojke“, tako što su tatinoj devojci sekle dizajnersku odeću.

– Evo nekoliko genijalnih stvari koje smo moja starija sestra i ja učinile da se rešimo jedne od tatinih devojaka, rekla je Liberti.

– Dakle, samo mala pozadinska priča. Moj tata je varao moju mamu s ovom ženom koja je, iznenađujuće, bila mlađa žena. Naravno, svi oni to rade. U svakom slučaju, meni i mojoj starijoj sestri ta devojka se nije sviđala jer ona nije podnosila nas, iako joj mi za to u početku nismo dale razlog. Bile smo i previše dobre prema njoj, s obzirom na to da je svesno ušla u vezu s oženjenim čovekom i uništila našu porodicu.

Prvo se pretvarala da smo joj drage, a onda bismo je čule kako viče na tatu, govoreći mu da želi da idemo kući, iako smo doletele u drugu državu da ga vidimo. O da, napustio je zemlju kako bi živeo s njom. Dakle, već smo se osećale nepoželjno u stanu vlastitog oca, što jednostavno nije bio lep osećaj, pa smo morale da preuzmemo sve u svoje ruke, započela je Liberti video.

@libertyavawalker

White magic only!!! #fyp #witch #magic #love

♬ original sound – Libertyavawalker

Potom je dodala da je najgora stvar koju su uradile bila svakodnevno čišćenje kuće njenom četkicom za zube, ali i seckanje njene dizajnerske odeće.

– Onda bi ona rekla, ‘o moj Bože, moj džemper’. Zapravo smo se osećale malo loše radeći te stvari, a kad se osvrnem na to, nikad više ne bih nekome učinila nešto slično. Imala sam otprilike devet godina i apsolutno sam mrzela ženu koja mi je uništila porodicu, a mojoj mami nanela toliko bola, dodala je.

Takođe je ispričala i da su ona i sestra u ženine bočice s lakom za nokte stavile hrpu lepka, tako da uopšte više nisu bili za upotrebu. Njena iskrenost privukla je veliku pažnju na internetu, pa je tako njen video brzo prikupio više od pola miliona pregleda.

Izvor: Zadovoljna.rs

„Frajeru“, to se ne radi tako: Lik ostavio devojku na sastanku bez pozdrava pa se „hrabro“ javio na Tiktoku

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ekipa Luftike

komentar

Klikni da objaviš komentar

92 Shares
Share via
Copy link