Magazin Srbija

Sestra ubijene pevačice otkriva: „Zoran je Jelenu budio usred noći da ide na trčanje, nikad mu nije bila dovoljno dobra“

Zoran Marjanović, selfi na groblju

Intimni a vrlo često i degutantni detalji iz života pokojne pevačice Jelene Marjanović sa svojim ubicom i suprugom, zaista su teški ako ne i mučni za čitanje. Posebno oni delovi koji otkrivaju da je život Jelene Marjanović bio sličan njenoj smrti-traumatičan i pod konstantnom agresijom. Naime, o ovome je na suđenju govorila i Jelenina sestra, Teodora Krsmanović uverena da Jelena nikada nije bila istinski srećna u toj kući.

Teodora je tada rekla sve što zna o porodičnim odnosima u kući Marjanovića, ali i tome da je Zoran neretko znao da Jelenu iznervira svojim opaskama da je „tetka“. Smatrala je da Jelena nije bila istinski srećna u toj kući.

Sa Jelenom Marjanović poslednji put se videla dva meseca pre ubistva, na rođendanu pevačicine ćerke.

U izjavi u koju su beogradski mediji imali uvid, Jelenina sestra od strica otkriva da je pevačica trpela psihičko nasilje u kući Marjanovića i da su se njih dve dva meseca pre ubistva, čak, i posvađale, jer joj je rekla da ne treba da trpi!

Jelena-Krsmanovic-Marjanovic-FOTO-FACEBOOK
Jelena Marjanović i Zoran Marjanović, FOTO: FACEBOOK

Ističe da je Jelena Zorana poznavala od 14. godine, a detaljno je opisala kada je njihovo poznanstvo preraslo prvo u ljubavnu vezu, a potom u brak.
– Njihova veza je počela kada je Jelena imala 18 godina. Za Zorana se udala 2010, a Jana se rodila 5. februara 2011. godine. Nikada se nije žalila dok je bila u kući Marjanovića, ali bi se žalila kad izađe napolje. Poslednji put kad smo se videle čak smo se i posvađale zbog toga. Rekla sam joj: „Ne treba to više da trpiš!“ Međutim, Jelena je uvek branila Zorana – izjavila je Teodora Krsmanović, pevačicina sestra od strica.

Teodora Krsmanović
Foto: Printskin/youtube, Teodora Krsmanović je još 2017. godine pričala kako je njena sestra živela sa Zoranom

Naglašava da tokom prvih pet godina života nije imala velike zamerke na Zorana, niko nije ni mogao da nasluti da će je zadesiti tako tragična sudbina. Kaže da su problemi počeli kada je Jeleni preminuo stric.

– Jelena se u početku braka uopšte nije žalila. Počela je tek 2015. Tada je umro moj tata, a njen stric. Sa njim je bila veoma bliska i poveravala mu se posle smrti njenog oca Duleta. Jelenin tata je umro 2007. ili 2008, ne znam tačno, i od tada joj je moj otac bio jedina uzdanica. Posle njene udaje, isključivo smo moj pokojni otac i ja, od cele porodice, išli u posetu u kuću Marjanovića – rekla je Teodora.

Terao je noću da vežba

Kako navodi, Jelenu su najviše opterećivale svađe Zoranovih roditelja.

– Jelena se mom ocu žalila govoreći da „ne može više da izdrži”. Uglavnom se žalila na „matore“, na Zoranove roditelje, jer su se stalno svađali. Još gore je bilo kada joj se majka razbolela.

Zoran ju je, recimo, i noću terao da vežba, govoreći joj:
– „Debela si! Idi, trči, vozi bicikl i rolere“. Poslednji put sam u njihovoj kući bila posle Janinog rođendana 5. februara 2016, tačnije dva meseca pre Jeleninog ubistva. Tada sam lično čula kada je Zoran kritikovao Jelenu. U studiju smo Jelena, Zoran, pevačica Milica i ja gledali neku emisiju u kojoj je nastupala Jelena. Zoran je pred nama kritikovao Jelenu, govoreći joj: „Pogledaj na šta ličiš! Debela si! Izgledaš kao neka tetka!”- rekla je sestra svedočeći o Zoranovom odnosu prema Jeleni.

Kod Marjanovića je išla veoma često – od svoje 6. godine, još dok se Jelena i Zoran nisu venčali.

– Kada sam dolazila u Beograd, zapravo sam boravila kod Jelenine majke, jer su oni u komšiluku, ali se događalo da spavam kod Marjanovića. To je bilo uglavnom kada je Jelenina mama radila treću smenu, da ne budem sama u kući. Spavala sam u muzičkom studiju – završava priču Teodora.

Ceo intervju Teodore Krsmanović pogledajte u videu ispod:

Izvor: Stil.kurir.rs

Sve bizarnosti u vezi sa Zoranom i Jelenom Marjanović, od 2 događaja podilazi jeza

156 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap