Magazin Poznati

Svi pričaju o sestri braće Milinković Savić, izgleda božanstveno, a u sportu ređa uspehe

sergej i vanja
Foto: Printscreen

Privatni život brojnih igrača na Svetskom prvenstvu u fudbalu ne prestaje da intrigira javnost. Među njima su i naši proslavljeni reprezentativci, braća Vanja i Sergej Milinković Savić. Njihova sestra, Janja, skrenula je pažnju na sebe što aktivnostima na polju sporta to i izgledom za koji javnost i mediji kažu da je božanstven, piše Stil.

Ljubav prema fudbalu Vanja i Sergej nasledili su od svog oca Nikole Milinkovića, koji je takođe bio profesionalni fudbaler. Majka Milana Savić je nekada igrala košarku.

Međutim, malo ko zna da njih dvojica imaju sestru, koja se takođe uspešno bavi sportom. Dok su njh dvojica krenuli očevim putem, Jana (18) je talenat nasledila od majke i aktivno igra košarku.

Jana se ove godine našla među nekoliko devojka koje su dobile stipendije Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine za uspehe na terenu.

Sergej je jednom prilikom istakao da je cela porodica ponosna na nju.

– Gde je mama, tu je i ona. Stalno. Trenira košarku u ženskoj košarkaškoj akademiji i hip-hop ples u jednoj grupi. Mama je, naravno, ponosna na Janu, ali mislim da će više insistirati na školi. Ja sam malo oštriji prema sestri, ali srčan. Čuvam je sa strane, rekao je svojevremeno ponosni brat.

Izvor: Stil

Bila verena za Veljka Ražnatovića, ljubila fudbalera Zvezde, udala se za golmana: Ko je Ana Rajković?

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

49 Shares
Share via
Copy link