Magazin Srbija

Sergejeva verenica slovi za najlepšu ženu Orlova, izgleda kao top model i mami uzdahe gde god se pojavi (FOTO)

Sergej i Natalija
Foto: Instagram / natalija_ilic_

Svi znamo da je jedna od najvažnijih karika srpske reprezentacije na sredini terena Sergej Milinković Savić, koji je danas uspeo da zatrese mrežu Kameruna i makar privremeno dovede Orlove u vođstvo.

Međutim, Sergej nije samo pravi šmeker na terenu, već je pravi magnet za pripadnice lepšeg pola. Zato i ne čudi da njegovom šarmu nije odolela ni prelepa Natalija, koja izgleda kao top model i mami uzdahe gde god da se pojavi.

Naime, o lepoti njegove verenice Natalije Ilić, sa kojom godinama uživa u ljubavi, priča ceo svet. Pleni izgledom, pa otkako se Sergej sa njom pojavio u javnosti, ona ne prestaje da privlači pažnju.

Na njoj se najviše izdvajaju krupne plave oči i pogled koji se ne zaboravlja tako lako. Osim toga, izuzetno je zgodna, vodi računa o izgledu, a njene modne kombinacije neretko služe kao inspiracija drugim devojkama, piše Stil Kurir.

Naš repreznativac Sergej Milinković Savić je Nataliju verio u maju, a pre samo nekoliko dana postali su roditelji.

Vest da je postao tata devojčice Irine zatekla ga je u Kataru, gde se sa ostalim orlovima pripremao za početak Svetskog prvenstva i izlazak na teren.

Ponosti tata je objavio na društvenim mrežama radosne vesti, a njegove kolege iz tima su se potrudile da budu uz njega u najvažnijem životnom momentu, te su ispoštovali sve običaje koje tradicija nalaže.

Sergej je ljubav prema fudbalu nasledio od svog oca Nikole Milinkovića, koji ga je isto igrao profesionalno.

Takođe, i majka Milana Savić je nekada igrala košarku. Ima 27 godina i trenutno igra u fudbalskom klubu Lacio iz Italije.

Izvor: Stil Kurir

Srpske vs brazilske žene fudbalera: Lepotice zbog kojih će biti vrelije na tribinama nego na terenu u Kataru

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

49 Shares
Share via
Copy link