Dogadjaji

Serbian Lesson Guy u Pelikanu

Deni Grozdić, poznatiji kao Serbian Lesson Guy, nastupiće 29. avgusta u Pelikanu. Njegov stand-up nastup počinje u 22h, a karte po ceni od 600 dinara za mesta za sedenje i 100 dinara za stajanje već su u prodaji u Pelikan International Social Exchange-u.

Deni je Amerikanac, sa srpskim korenima koji nikada nije živeo u Srbiji. On je postao zvezda na Youtubu gde ima svoj kanal Serbian Lessons ( Lekcije srpskog ). Iako je diplomirani pravnik, advokatura ga nikada nije zanimala, a kada je odlučio da se bavi komedijom, roditelji su ga izbacili iz kuće. Njegov kanal na youtubu ima skoro 140.000.000 pregleda i kaže da mu je jedini cilj da nasmeje ljude širom sveta.

pelikan_daniel_grozdic

On je već jednom bio u Pelikanu, i odlučio je da upravo ovde završi svoju turneju po Balkanu, pre nego što se vrati u Vegas. Kaže da je u Srbiji daleko popularniji nego u Americi i da rado dolazi u Novi Sad, rodni grad svog oca.

Više o samom događaju možete saznati na sledećem linku:

https://www.facebook.com/events/1622465371364177/

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share