Horoskop Horoskopski znakovi

Septembar će biti najgori mesec u godini za ova 3 znaka

horoskop napor

Blizanci, Vage i Vodolije neka se spreme na brojne poteškoće koje ih čekaju u septembru.

Devica, a ovo je njen period, je simbol žetve, a njen element je zemlja. Zemaljska i intuitivna, ova astrološka sezona služi kao podsetnik da je jesen baš iza ugla.

Zato će mnogi znakovi osećati pojačanu nervozu, nezadovoljstvo, pesimizam, a biće podložni i destruktivnim impulsima, piše Telegraf.rs.

Blizanci

Bićete veoma bučni i skloni raspravi, Blizanci. S obzirom da sunce u Devici blista nad vašom četvrtom kućnom kućom, porodice, stabilnosti i emotivnih iskustva, verovatno ćete se nervirati zbog svih sitinica u kući i na poslu, i učinićete sve što je u vašoj moći da ostanete organizovani.

Pun mesec u Ribama 22. avgusta utiće na vašu desetu kuću nasleđa, prestiža i profesionalne reputacije , donoseći zatvorenost i jasnoću u vašim odnosima, ali i potrebu za građenjem autoriteta na poslu. Pazite se energije Neptuna, i nemojte da zaboravite na svoj krajnji cilj.

Dobra vest je da će Merkur 5. septembra ući u vaš sestrinski znak Vage, što će pam moći da bolje uvidite vaše dugoročne vidike i pomoći da se prepustite preduzetničkim poduhvatima.

Vaga

Sunce u Devici aktiviraće vašu tajnovitu 12. kuću privatnosti, duhovnosti, bliskosti, karme i svih stvari koje se nalaze iza kulisa ove sezone, što znači da ćete verovatno biti u introspektivnom raspoloženju sve to vreme. Posmatraćete svoju unutrašnjost, te će vam stalno navirati različite misli.

Ova sezona kojom vlada Merkur doneće vam priliku da napravite korak unazad i promenite percepciju mnogih stvari koje se prevashodno odnose na vaš život.

Pun mesec u mističnim Ribama 22. avgusta uticaće na vašu šestu kuću zdravlja i dnevnih obaveza, što znači da nešto u ovom području vašeg života treba priznati ili prilagoditi. Vaša dobrobit će ove sezone biti glavni fokus, iako se na prvi pogled neće čini tako.

Vodolija

Iako je vreme da uživate u svom napornom radu i efikasnosti, energija Device će vam doneti nezadovoljstvo koje se odnosi na samokritiku i sagledavanje svakog detalja.

Sunce u Devici uzburkaće vašu erotsku osmu kuću seksa, dugova, intimnosti i transformacija ove sezone, što znači da ćete posmatrati koliko energije ulažete u vaše poslove, obaveze ali i ljubav.

Umesto da kritikujete sve što vidite i preispitujete sve što radite, ovo je prilika da pregledate količinu energije koju dajete u odnosu na ono što ste dobili zauzvrat.

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

261 Shares
261 Shares
Share via
Copy link