Poznati Vesti

Zvezda serije ‘Čari’ i ‘Beverli Hils’ već spremila haljinu za sahranu, ali njene poslednje fotke bude nadu (FOTO)

senon doerti

Američka glumica Šenon Doerti, zvezda serije „Čari“ i voljena Brenda iz kultne tinejdž serije ‘Beverly Hills 90210’, 12. aprila proslavila je svoj 52. rođendan.

Glumica je na društvenim mrežama podelila nekoliko rođendanskih čestitki koje je dobila, a ono što mnoge zadivljuje je njena neverovatna pojava, iako joj je život u poslednje vreme servirao brojne tragedije.

Naime, već dugi se niz godina glumica se bori s rakom dojke, a s obzirom na to da otvoreno govori o borbi sa kancerom, poznato je da karcinom u četvrtom stadijumu. Upravo su se zato često pojavljivale vesti da je glumica na kraju života i da se i sama već priprema na odlazak.

Ipak, njene fotografije na Instagramu objavljene prvog aprila oduševile su njene pratioce na Instagramu koji su zaključili da izgleda neverovatno.

senon doerti
Foto: Instargram/theshando

Inače, Doerti je 2015. uspela da pobedi rak dojke, nakon što je prošla mastektomiju i hemoterapiju. Ali, u februaru 2020. godine otkrila je da joj je ponovno dijagnostikovana bolest.

– Užasnuta sam. Patim najviše zbog supruga i moje majke kojima ovo najteže pada – rekla je tada.

– Opet imam rak, stadijum 4. On je metastazirao u mom telu i znam šta to znači. Pitala sam se mnogo puta: ‘Zašto ja?’, A onda sebi kažem: ‘A zašto ne ja?’ . Teško mi je – rekla je glumica tad.

senon deort rodjendan
Foto: Instargram/theshando

Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje najbliže i da je pronašla pesmu koju želi na sahrani.

Reč je o poznatoj pesmi ‘Tears in Heaven’ koja važi za jednu od najvećih balada u istoriji rock’n’rolla, a odlučila je i u čemu želi biti sahranjena.

– Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Spremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, razgovaram sa ljudima koje sam povredila – svesno i nesvesno. Želim da živim život koji imam punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo – rekla je Šenon za američke medije.

Njenim fanovima novu nadu daje činjenica da Šenon na novijim fotografijama izgleda sve bolje i čini se da nije odustala od borbe s kancerom, međutim nedavno je otkrila da se našla u problemu s troškovima lečenja koje joj je glumački sindikat SAG-AFRTA odbio da podmiri. Razlog tome je činjenica da glumica u prošloj godini nije zaradila 26.470 dolara što je minimalan iznos da bi mogla da ostvari pravo na zdravstveno osiguranje.

– Zanima me kako je mogućee da ljude poput mene, koji rade od svoje desete godine, u vreme kad ne mogu da radim zbog zdravstvenih razloga sindikat napusti? – pitala je tada označivši u objavi glumicu Fren Drešer (Dadilja), predsednicu sindikata, koja se i sama borila sa kancerom.

Izvor: Blic žena

Švarcenegeru dozlogrdilo da čeka majstore, pa sam zakrpio rupu na putu (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

32 Shares
Share via
Copy link