Srbija Vesti

Ukleto selo Barič, pre 5 godina Božidar ubio svog sina, suprugu, šuraka i sebe

Sahrana Barič
Foto: Dragana Udovičić/Kurir

Meštane sela Barič kod Golupca danas je potresla stravična vest da je Aleksandar Mišić (25) od koga selo mesecima strahuje sinoć ( 24. septembar) ašovom ubio Dragoslava Stevića. Tim pre što je upravo ovo mesto pre pet godina zavijeno u crno nakon masovnog ubistva kakvo Srbija ne pamti. I to čak nije ni bio prvi put da se selom seje smrt.

Momak ubio babu, komšija komšiju a onda…

Podsetimo, momak koji je narkoman, kao zaposednut jurio svojevremeno jurio babu po selu jer je tvrdio da mu je radila o glavi. Pričao je da njegovo loše zdravstveno stanje potiče od toga što mu je ona bacila crnu magiju. Na kraju joj je i presudio. Ubio je sekirom. Davno se dogodio i slučaj kada je jedan domaćin ubio drugog zbog međe.

Najsvežiji primer dogodio se 24. aprila 2017. godine, oko 8 časova, kada je austrijski penzioner Božidar krenuo u krvavi pir i hicima iz pištolja likvidirao svog sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snaju Goricu ranio. Potom je u dvorištu crkve pucao sebi u glavu. Svemu je prethodila svađa oko imanja sa sinom i snajom.

Ubio sina pa krenuo u potragu za ženom

Ubio je prvo sina, ranio snaju, a potom krenuo da traži svoju ženu, koja je kada je videla kako sin pada kao pokošen, pobegla kod komšinice. Božidar je tražeći suprugu pokušao nasilno da uđe u kuću komšinice. Ona ga je molila da se smiri i da ne pravi probleme, ali Božidar je uleteo unutra i usmrtio suprugu na komšinicinom krevetu. Posle toga je izašao i saopštio komšinici kako nju neće da dira, jer ona ništa nije kriva.

Kad je ubio najbliže članove svoje porodice, Božidar je otišao 100 metara dalje do kuće svog šuraka i ubio ga.

Sa oružjem u rukama, na ulici je sreo svog brata od ujaka Radeta i rekao mu: „Sve sam ih pobio, ali kurva mi je utekla. Idem da se ubijem“ i krenuo ka porti crkve.

Nekoliko trenutaka kasnije začuo se poslednji hitac, koji je ispalio sebi u glavu.

Zločin se dogodio u tri kuće: u porodičnoj kući Dakića, kod komšinice i u kući šuraka Pavla Živkovića.

Ubio sina jer ga je pitao za antenu

Godinu dana kasnije, snaja Gorica Dačić, koja je tada preživela krvavi pir, ispričala je za medije da su se ona i muž vraćali iz štale kad su naišli na svekra. Miroslav ga je pitao zašto im je isekao kabl od antene. Božidar je otišao dalje, ali se sakrio iza česme. Sačekao je da Miroslav izađe iz kotlarnice i pucao mu u grudi. Onda mu je prišao i ispalio metak u glavu.

Gorica je tada bila teško ranjena, ali je uspela da se spase. Ona je ispričala da je toliko bežala da nije osetila da je metak pogodio u grudi. Pala je, ali se uspravila i nastavila da beži kad je drugi metak pogodio u lopaticu, a treći u bradu. Nije prestajala da trči i nekako je, kaže, stigla do kuće svog oca, koji je prevezao u bolnicu.

Tek u bolnici je saznala da su joj svekrva i brat ubijeni, a potom i sahranjeni.

Izvor: 24sedam

Svekar dan posle svadbe ubio snahu i još 6 osoba

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

34 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap