Lifestyle

Ispunila dečku fantaziju, pa se gorko pokajala: Htela sam da povratim

Muškarci i žene imaju razne seksualne fantazije. I dok su vama neke stvari ok u seksu, drugima su možda odvratne. Prisila Pajn poželela je da svom dečku ispuni želju koju je dobio gledajući porno film, a svoje iskustvo ispričala je za časopis „The Cut“.

Upozoravamo vas da nije za one sa slabim želucem! Evo kako glasi priča.

Dakle, te sudbonosne večeri, dečko i ja smo se nalili vinom i pustili pornić. Onda je naišla ta scena u kojoj se glumica nakon oralnog seksa pozabavila zadnjicom glumca i mom dečku se to jako dopalo. Kako sam uvek otvorena za nova iskustva, a on je bio željan da to isprobamo, rešila sam da mu iste večeri ispunim želju.

Bio je van sebe od sreće, a sad, kad se osvrnem na to, shvatam da je trebalo da se malo pripremimo i porazgovaramo pre nego što postanemo baš toliko intimni.

Uglavnom, počelo je oralnim seksom koji sam mu pružila. Međutim, kako je vreme odmicalo, on je sve više i više neprirodno širio noge. Shvatila sam šta očekuje od mene. Slošilo mi se, ali već sam pristala na to, pa sam hrabro zažmurila i krenula jezikom mnogo niže od njegovog penisa. Počeo je da se trese od zadovoljstva. Ja nisam bila sigurna šta mislim o svemu što se dešava i u suštini sam pokušavala da isključim mozak kako ne bih previše razmišljala o svemu.

I taman kada je mozak počeo da mi luta a ja pomislila da to i nije tako strašno, prdnuo je. Direktno meni u usta.

Istini za volju, bilo je nečujno i da sam samo sedela kraj njega, ne bih ni znala da je to uradio, ali u pozi u kojoj sam bila, bilo je kao da je i on spremio iznenađenje za mene. Odjednom sam postala svesna gadosti cele situacije, koju je to što je prdnuo samo diglo na viši nivo.

Zaledila sam se, dajući sve od sebe da ne povratim na licu mesta.

Kada sam se sabrala, otrčala sam do toaleta gde sam ispovraćala dušu. Usput mi je mozak radio trista na sat. Da li on uopšte zna da je prdnuo? Nije delovao tako – nije se grčio, nije pokušavao da se suzdrži, nije delovao postiđeno posle toga. Ne znam da li je stvarno bilo nesvesno ili je glumio da se ništa nije desilo.

Vratila sam se u sobu, gde je on čekao nastavak. Ja sam, verovali ili ne, zaista i razmišljala da nastavimo dalje, tešeći se da je sve ljudski, ali nisam mogla da se nateram da uživam u toj seksualnoj fantaziji. Svega par meseci kasnije smo raskinuli i ja nikad nisam saznala da li je to namerno uradio, i ako jeste – zašto?

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share via
Copy link