Magazin

Seksi apotekarka Ana zapalila TikTok: Internet je jedino mesto na kom se danas zabavlja

seksi-apotekarka-ana
Foto: PrintScreen

Medicinska sestra i apotekarka Ana zapalila je TikTok svojim provokativnim snimcima koje gledaju hiljade ljudi.

Jedan deo svojih klipova, Ana snima na svom drugom random mestu, u svojoj apoteci i to u izdanju iz fantazija.

Ovakvi video materijali iz apoteke sasvim sugurno podižu promet, ali Ana kaže da Sve je šala, a ne omalovažavanje profesije.

@anamilanovic23💊💊💊##fyp ##fypシ ##foryoupage

♬ Aspirin – Seka aleksic

Apotekarka Ana Milanović (45) iz Kragujevca potpuno je osvojila društvenu mrežu TikTok svojim videima na kojima u atraktivnom izdanju, u belom mantilu sa neodoljivim dekolteom, u apoteci peva numere koje, simbolično, imaju veze upravo sa lekovima i bolovima. Šaleći se, naravno, kako i sama kaže za portal Telegraf.rs.

Ova Kragujevčanka već 25 godina radi u Kliničkom centru kao medicinska sestra, a apoteka u kojoj snima video klipove koji su zapalili srpsku javnost, njena je, jer je, kako navodi, kasnije završila i farmaciju.

@anamilanovic23❤❤❤#f#oryoupage #f#ypシ #f#yp

♬ original sound – Selma Krifica

Kada je počela da snima kratke video sadržaje na TikToku, nije ni mogla da sluti da će privući tako veliku pažnju ne samo javnosti, već i medija.

– Sve je to samo šala. Znate, godinu dana sam u kovid centru u Kragujevcu, zbog korone nema više druženja, te smo šalu morali da prenesemo na društvene mreže – započinje naša sagovornica.

Ana navodi da je upravo to bio cilj njenih klipova, a ne ismevanje ili omalovažavanje profesije koju voli. Kao neko ko se više od godinu dana nalazi na prvoj liniji borbe protiv kovida, Milanovićeva navodi da je i sama preležala virus, i to na nogama, kao i da drugu opciju sem vakcina – nemamo.

@anamilanovic23🔥🔥🔥Hej hej##fypシ ##fyp ##foryoupage

♬ Ah,tugo, tugo – Elma

– Naravno da sam za vakcinaciju, kao zdravstveni radnik. Sve i da nije efikasna, kako neki tvrde, mi nemamo drugi izbor sada. Imala sam koronu, a da nisam ni znala. Nismo uzimali godišnji odmor, borili smo se za pacijente – ističe naša sagovornica.

Bili smo jako uplašeni

Ana podseća da je Kragujevac u jednom trenutku bio jedno od najvećih žarišta korona virusa u Srbiji, te da je svo medicinsko osoblje preumorno.

– Čini mi se da prva dva meseca, kada je krenula korona, nismo viđali svoje porodice, bili smo u karantinu, u jednom hotelu. Prali ruke non-stop, bili jako uplašeni jer ništa o kovidu nismo znali – priseća se ona.

Milanovićeva, kao apotekarka, preporučuje unos vitamina C i cinka kao najbolji način da ojačate imunitet.

 

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

72 Shares
Share via
Copy link