Magazin

Šveđanin Matias je u seksualnom odnosu sa šumom

Šveđanin pd imenom Matias (26) samovoljno se odlučio na beskućnički život u prirodi, koju neizmerno voli. No, to je ujedno i prava „ljubavna veza“ koja je prikazana na televizijskoj emisiji „Outsiders“, gde se vidi kako Mathias ima polni odnos sa – šumom.

„Lepo je da možete dobiti erekciju gledajući prekrasan cvet,“ tvrdi Mathias.

Emisija „Outsiders“ emtuje se na programu švedske televizije Kannal 5, a Matias je bio njihova središnja ličnost, budući da ovim načinom života živi već punih sedam godina, piše švedski list Expressen.

Matias je vrlo osebujna ličnost, pa je tako proputovao 35 zemalja stopirajući, a danas tvrdi da je njegov najveći idol – Isus.

ljubav sa sumom

„Odrastao sam u Örnsköldsviku. Sigurno detinjstvo s mnogo prijatelja. Bio sam vrlo energičan, istraživački usmeren. Kada sam navršio 19, shvatio sam da ljudi ne biraju svoje jabuke, već one padaju na tlo. Stoga sam se zapitao mogu li ja ubirati jabuke. Shvatio sam da postoji mnogo toga što ne morate kupovati,“ rekao je Matias.

Matias hranu pronalazi kopajući po kontejnerima te ispitujući stanovnike gradova trebaju li pomoć u zamenu za hranu. Spava na otvorenom i postaje seksualno uzbuđen okružen prirodom – u jednom trenutku tokom snimanja emisije, Matias ima seksualni odnos sa šumom.

„Volim da budem u prirodi. Ponekad sam izrazito uzbuđen. Lepo je kad možete dobiti erekciju od prekrasnog cveta. Bog je stvorio seksualni svet, svet koji je obliven zadovoljstvom i ljubavlju. Čoveka uzbuđuje stvaranje. Mene uzbuđuje,“ kaže Matias.

Lutku za seks koristio kao dušek, pa oteran sa plaže

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

55 Shares
Share via
Copy link