Lifestyle

Ove stvari nikako nemojte raditi dok vodite ljubav sa krupnijim devojkama

<img src="https://i.ytimg.com/vi/fHHoKC-xZXc

Amerikanka Džesika Salgado na večeri poezije održala je zanimljiv govor kojim je ukazala muškarcima na stvari koje ne bi trebalo da rade kada je u pitanju seks sa krupnijim devojkama.

Sada smo rešili da se prisetimo ovog zanimljivog govora i izvučemo najvažnije savete koji vam mogu biti od koristi…

„Kako da ne vodite ljubav sa gojaznom devojkom“ naslov je ovog kontroverznog, ali veoma iskrenog govora, napisanog upravo iz ugla žene s viškom kilograma.

„Naša tela, požudni jezici i teško disanje. To, dušo… Ne, prestani. Molim te nemoj da maziš moj stomak“, započinje svoj govor kojim je privukla pažnju javnosti, a njime ukazuje na nesigurnosti krupnijih žena.

„Maženje ženskog stomaka kao magične lampe 15 minuta neće učiniti predigru uspešnom“, kaže Džesika Salgado. „Iako želiš da mi pokažeš koliko ti se dopadam i želiš celu mene, molim te uradi to na neki drugi način i budi kreativniji.“

Seks sa novim partnerom je uvek pomalo napet, posebno kada su u pitanju žene s viškom kilograma. Osim taktičkih grešaka, Salgadova kaže da se javljaju mnoge sumnje i nesigurnosti koje mogu uništiti doživljaj.

„Davati sebe drugoj osobi je jedan od najviših činova, kao da mi nije dovoljno teško što sam gojazna dok preispitujem svaki deo svog groznog tela želim da mi pokažete da me želite celu. Uvek se bojim da ću biti samo nečiji fetiš“, kaže ona i dodaje da se zbog mana na svom telu više brine ona nego što to radi partner s kojim vodim ljubav.

Štaviše, upravo zbog toga što krupnije žene ne uživaju u svakom trenutku seksa to ne znači da nemaju dovoljno samopouzdanja, možda je samo potrebno malo prilagoditi način vođenja ljubavi kako bi se osećale prijatnije, te je na muškarcima da im to omoguće.

Lokacija jeste važna: Najbolje poze za seks napolju

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

19 Shares
Share via
Copy link