Svet

Kupila partneru seks lutku sa svojim likom da je zameni kada nju “boli glava” (FOTO)

Kalum Šar i Di 1
Foto: SWNS / LAD Bible

Problem u svakoj vezi predstavlja potpuni izostanak seksa, ali nevolja ponekad može nastati i zbog želje za previše intimnosti, posebno ako partneri u tome nisu usklađeni.

Neusklađenost seksualnog nagona među parovima nije retka pojava, ali jedna devojka je smislislila idealno rešenje za svog muža, kada nije rapoložena za “akciju” – seks lutku sa svojim likom!

Solomonsko rešenje koje je osvežilo njihov seksualni život

Naime, Šar Grej (23) se, u određenoj fazi njihove veze, našla u problemu, jer nije mogla da “isprati” konstantnu želju za seksom svog partnera Kaluma (28).

Kako ni Kalumu nije padalo na pamet da “šara”, kako bi zadovoljio svoj visoki libido, Šar je pronašla solomonsko rešenje – kupila je seks lutku koja neodoljivo podseća na nju, piše portal LAD Bible.

Lutka je u međuvremenu dobila ime Di, a pomogla je paru da probije nove granice i da istraži seks u troje.

– Razgovarali smo o tome kako začiniti stvari u spavaćoj sobi, pričali o seksu u troje ili četvoro, ali sam se na kraju povukla jer sam se uplašila da bi prizor Kaluma s drugom devojkom kod mene izazvao ljubomoru.

Nedugo nakon toga smo zajednički doneli odluku da kupimo seks lutku i to rešenje je definitivno poboljšalo naš seksualni život. Budući da Kalum ima izuzetno visok libido, sada je Di uvek tu za njega, kada ja nisam raspoložena –  kazala je Šer te se pohvalila da se lutka i finansijski debelo isplatila, prenosi Zadovoljna.rs.

Osim užitka, otkrili fantastičnu poslovnu priliku

Naime, ispostavilo se da im je lutka, koju su platili oko 1.800 evra, ne samo obogatila seksualni život, već im je omogućila da započnu i potpuno nove karijere.

Napustili su svoje stare poslove i pokrenuli sopstveni profil na platformi za odrasle “OnlyFans”, gde su za kratko vreme prikupili preko 2.000 pretplatnika, a Di se pokazala kao pun pogodak među njihovim obožavaocima.

Kalum Šar i Di 2
Foto: SWNS / LAD Bible

Od onlajn zabave za odrasle, par sada zarađuje oko 80.000 mesečno, a pošlo im je za rukom i da za samo jedan dan zarade 12.000 evra!

Zaista impresivno, s obzirom da im se Di u njihovom životu “pridružila” tek u junu mesecu. Par je inače posedovao drugu seks lutku, međutim, zaključili su da im ona “nije radila posao”, sve dok se nisu odlučili za drugu koja liči na Šar.

Tretiraju Di kao pravu osobu

Njih dvoje inače tretiraju Di kao pravu osobu – oblače je u donji veš i haljine, vode je na vožnje automobilom i sa njom gledaju televiziju.

– Oboje volimo da eksperimentišemo sa njom i ona je redovno uključena u naše vrele seanse. Di nije samo lutka, izuzetno smo vezani za nju. Pomogla nam je da učvrstimo našu vezu i začinimo seksualni život na pravi način – kaže Šar.

Iako imaju mnogo lojalnih pratilaca na društvenim mrežama, postoje naravno i osobe kojima se ne sviđa to što rade, ali Šar i Kaluma nije briga šta bilo ko drugi misli o njihovom ljubavnom životu, pošto im “trojka” sa Di savršeno radi posao.

Izvori: LAD Bible, Zadovoljna.rs

Udala se za lutka, rodila mu sina i nije joj teško da radi za oboje (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

169 Shares
169 Shares
Share via
Copy link