Lifestyle Magazin

Struka je rekla svoje, najzdravije je imati seks 3 puta nedeljno (VIDEO)

seks

Jedno od najvećih pitanja za brojne parove jeste koliko im je seksa potrebno nedeljno kako bi im veza ostala zdrava i aktivna…

Jedan ekspert za seksualna pitanja i bračni savetnik, sada je došao do konačnog odgovora na ovo krucijalno pitanje. Džejk Madok iz Brizbejna, nudi savet parovima kako bi održali svoju strast na dobrom nivou i poboljšali seksualni život. U svom nedavnom snimku na TikTok platformi, ovaj Australijanac se okrenuo temama seksa i toga da li ga imamo u dovoljnim količinama, dobrim po naše zdravlje.

Kako Madok navodi, seks je ključna komponenta bilo koje veze, a kao takav i sam ima brojne prednosti. Madok tvrdi da je regularno upražnjavanje seksa veoma dobro kako po mentalno, tako i fizičko zdravlje, istovremeno nam pomažući da regulišemo naše hormone. U svom snimku, Madok je odgovorio na pitanje koja je prava količina seksa koja nam je potrebna svake nedelje.

Kako je ovaj stručnjak odgovorio: „Iza seksa stoji obilje nauke. Brojna istraživanja izvedena do sada navode da je veoma dobro za žene da imaju orgazam tri puta tokom nedelje. Ovo je dobro za njihovo mentalno i fizičko zdravlje i njihova tela u globalu.

Seks tri puta tokom nedelje dobar je za regulaciju muških hromona, odnosno naše mentalno i fizičko zdravlje takođe. Tokom seksa se dešava mnogo dobrih stvari i njegovo upražnjavanje tri puta nedeljno pomoći će vam da se zbližite sa svojm partnerkom na najbolji mogući način“.

On je izjavio kako je veoma lako za parove u dugim vezama da postanu pomalo lenji i uljuljkani, što poseduje negativan efekat na količinu seksa koji imaju. Madok veruje da je od vitalnog značaja da parovi imaju intimne odnose redovno kako bi održavali svoju vezu zdravom i ispunjenom seksualnim nabojem.

Kako je dodao: „Ljudi u dugim vezama često se uljuljkaju i razmišljaju kako je seks jednom nedeljno sasvim dovoljan, što dovodi do seksa jednom mesečno i postaju sve lenji i lenji, na kraju se potpuno razilazeći. Stoga, dva do tri puta nedeljno parove čini daleko povezanijim“.

@coachjakemaddock It’s good for your physical and mental health #jakemaddock ♬ original sound – Jake Maddock

Izvor: Muški magazin

Samo jedan od 5 muškaraca ima penis veći od 16 cm, evo koliki je stvarno prosek

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

44 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap