Beograd Magazin

Seka Sablić: Beograd je postao pakao, za mene apsolutno nema ništa više u njemu

seka sablic

Legendarna srpska i jugoslovenska glumica Jelisaveta Seka Sablić uskoro će se vratiti na pozorišnu scenu, gde će poneti glavnu ulogu u predstavi “Vrat od stakla” Biljane Srbljanović. Povodom povratka pred pozorišnu publiku glumica je dala intervju za bosanske medije. Pričala je o predstavi, koronavirusu, ali najviše o životu u današnjem Beogradu.

Lako je biti patriota kad na račun budžeta ćopaš reš pečene jagnjeće uši. I zato Seku Sablić ostavi na miru

“Poslu nisam više toliko privržena i luda za njim kao pre, ali, eto, prija mi da se vratim na pozorišne daske. Nisam igrala mesecima. Pogledala sam tekst za predstavu, imam vodeću ulogu, ali tekst nisam zaboravila. Ništa nije nestalo od aprila. Pre svake predstave se testiramo i onda igramo. Da li će biti publike, videćemo”, iskrena je Seka u razgovoru za Avaz, govoreći o predstavi “Vrat od stakla” Biljane Srbljanović.

Uskoro će početi i sa snimanjem humoristične serije “Dva i po muškarca i tetka“.

“Počeli smo da snimamo još letos, ali sam se onda uplašila ove boleštine i prekinula sam. Predviđen je veliki broj epizoda. Sve to radićemo, naravno, s oprezom. Želja mi je da ide kako treba, bar ovako kao do sada”, objasnila je ona.

Glumica je u razgovoru za “Avaz” rekla i da ne vežba kao ranije, ali da dosta šeta. Prokomentarisala je i da bi se odselila iz Beograda, ali je vezuju posao i deca.

“Puno hodam, idem na jezero. Mada mi je teško do tamo da odem, budući da je užasan saobraćaj, nemaš gde da se parkiraš. Beograd je postao pakao. Nema mi još mrdanja odavde, ali zaista, u Beogradu za mene nema ništa više osim mog posla, apsolutno ništa više. Tako da je zaista postao pakao, toliko neuređen i bez kontrole. A nemaš se kome žaliti nizašta.

Otišla bih momentalno odavde samo da me još malo taj posao ne veže, pa na kraju i moja porodica i deca. Sve je potpuno ponižavajuće. Tako je nekako bilo i pre, samo je sada gore, pa još gore i gore. Dokle će to tako ići”, pita se legendardna glumica.

Seka Sablić posle 38 godina konačno otkrila kakav je bio Đenka

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Super, sad ćeš i ti u Srbiju, da glumiš ludilo. A šta tražite u “provinciji”?! Otimate malo u Bg iz Srbije?! A da ceo tvoj Bg ode iz Srbije, onako teritorijalno! Bg je šta si napravila sama od njega, briga me, samo dosta više Bg širenja po Srbiji!

61 Shares
Share via
Copy link