Novi Sad

Savršen odmor u centru Novog Sada

Novi Sad predstavlja savršenu destinaciju ukoliko ste ljubitelj balansa između gradskih sadržaja, znamenitosti i kulturnih ustanova sa jedne i mirnih pejzaža i prirodnih lepota sa druge strane. Tokom boravka u gradu na raspolaganju će vam biti izbor između različitih vrsta sadržaja, načina da se opustite, ali i da upotrebite višak energije, ukoliko on postoji. Bez obzira na to koji su vaši prioriteti, centralna gradska naselja su najpogodnije lokacije za izbor smeštaja, kao ključna tačka iz koje lako dolazite do svih novosadskih čari.

Delovi grada koji se uvek i neizostavno svrstavaju u najcentralnije i najpoželjnije svakako su Stari grad i Liman. No, nije samo njihova odlična pozicija razlog zbog kojih su ovi delovi dobili ovako pozitivne epitete. Za to su svakako zaslužni brojni sadržaji koje nude naselja, ali i njihove smeštajne jedinice izuzetnog kvaliteta.

Sadržaji centralnih novosadskih naselja

Stari grad i Liman su delovi Novog Sada koji obiluju turističkim atrakcijama i kulturnim institucijama, koje će nesumnjivo ispuniti vaše vreme, čak i ukoliko ne idete u obilazak lokaliteta perifernijih delova grada i naselja u okolini Novog Sada.

Stari grad je glavni razlog zbog koga se Novi Sad naziva centrom kulture. U njemu se nalaze Muzej Vojvodine, Galerija Matice srpske, Srpsko narodno pozorište, kao i čuveni Spomenik Jovanu Jovanoviću Zmaju, najcentralnija tačka grada. Osim ove vrste sadržaja, srce Novog Sada nudi mogućnost uživanja u uređenom zelenilu koje vas čeka u Dunavskom parku, jednom od četiri najveće zelene površine u gradu. Neizostavan i sredšnji deo ove četvrti je uređeno šetalište, sa prelepom arhitekturom, brojnim gastronomskim objektima i autentičnim mestima dobrog noćnog provoda.

Liman je najpoznatiji po svom položaju i smeštenosti na Dunavu, na čijoj obali pronalazite restorane, čarde i klubove, mesta idealna za dobar opuštanje uz pogled na reku. Osim ovoga, u ovom prostranom novosadskom kvartu se nalaze i Limanski park, čuveni Štrand, najposećenije kupalište u Novom Sadu, kao i vikend naselja na desnoj strani Dunava, sa kojih se možete otisnuti u vožnju rekom i obići mesta poput Mačkovog spruda i Ljubavnog ostrva. Na kraju, ova dva naselja sadrže najsavršenije objekte u čitavom gradu, koji su izuzetno moderni, kvalitetni i opremljeni. Za vas smo izdvojili tri apartmana koja su najbolji predstavnici navedenih pozitivnih odlika.

Tri najbolja apartmana u centru Novog Sada

Lux A28

Idealan prostor za odmor u Zmaj Jovinoj ulici, najpoznatijoj ulici u Novom Sadu. Predstavlja pravu malu oazu mira, koja se nalazi u centru svih dešavanja. Po svojoj strukturi je studio apartman, idealan za dve osobe. Osim standardnih kvaliteta, objekat poseduje i djakuzi kadu, koja će obezbediti neophodnu dozu odmora i opuštanja. Ovaj apartman je pravi izbor za vikend udvoje i idealan je za sve one koje žele da dožive pravu novosadsku atmosfera. Za noć u ovom luksuznom apartmanu morate izdvojiti 80€.

Balzak

Komforan apartman u najlepšem delu Limana. Nalazi se u istoimenoj ulici, nedaleko od čuvenog Limanskog parka. Ovaj komforni objekat idealan je za grupu od 5 osoba, koje noć u njemu mogu priuštiti za svega 35€. Rezervacijom ovog apartmana dobijate moderne prostorije, opremljene potrebnim aparatima, terasu sa odličnim pogledom i parking mesto. Ovaj apartman u centru Limana pružiće vam niz mogućnosti i pravu priliku za kvalitetan odmor.

Milica Liman

Odličan apartman na samoj obali Dunava. Objekat se nalazi u četvrti Liman III, koja je najatraktivniji deo celokupnog naselja. U njemu su smešteni Limanski park i deo plaže Štrand. Pored odlične pozicije, apartman odlikuje velika površina i komforne prostorije, te je pogodan za 6 osoba. Sve nabrojane prednosti dobijate za 35€ po noćenju, zahvaljujući kojima ćete moći da iskoristite sve čari Novog Sada i odmorite se od svakodnevnih obaveza i nakupljenog stresa.

Nadamo se da smo kroz ovaj kratak opis uspeli da vam prikažemo bar deo blagodeti koje nudi centar Novog Sada. Na vama je da iz kategorije apartmani Novi Sad izaberete objekat po meri i prepustite se lepotama najvećeg grada Vojvodine.

Gde je najjeftiniji smeštaj u Novom Sadu?

Darko Damnjanović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

57 Shares
Share via
Copy link