Lifestyle

Mali trikovi koji će vas dovesti do ekstaze

Naravno da ima nešto u umeću, iskustvu i akrobatskim pozama… Ipak, postoje i mali trikovi, svima „dostupni“, pomoću kojih će oba partnera uživati.

1. Lista ‘prljavih’ želja

Većina žena se stidi kada treba da priča o svojim seksualnim fantazijama. Ako se prepoznajete u tome, imamo predlog za vas. Uzmite papir i zapišite sve skrivene želje koje i dalje niste probale u krevetu i sa partnerom bacite kockice. Ko dobije veći broj ima pravo da bira fantaziju sa papira.

2. Seks napolju

Ponekad promena okruženja može i te kako biti podsticajna za seks. Zato, zaboravite na udobnost vašeg kreveta i pozovite vašeg partnera malo u prirodu. Naravno, izaberite piknik daleko od očiju drugi, neka u prirodi budete samo vas dvoje.

3. Dominacija

Potčinjenost vas često može uzbuditi. Kravata, marama i seksi lisice mogu vam poslužiti kako biste začinili seks. Vi ste u ovoj priči dominantne, a on mora udovoljiti svim vašim željama.

4. Igračke i ostala pomagala

Jedan od predloga za zagrevanje atmosfere pod jorganom svakako je korištenje različitih seks igračaka. Opustite se, sada nije trenutak da budete stidljive. Vreme je da prestanete da se igrate same sa njima i počnete u paru.

5. Igra skrivača

Stavite svom dragom povez na oči, a vi se sakrijte negde u kući. Čekajte ga, naravno, u nekoj seksi pozi. Ostavite mu sitne tragove, delove odeće, govorite su tihim glasom kako da vas pronađe. Nakon traganja, nagrada će biti i više nego slatka!

Da li nam alkohol pomaže ili odmaže u krevetu

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link