Srbija

Saslušan serijski silovatelj Igor Milošević, evo šta je rekao pred tužiocem

igor-milosevic-2
Igor Milošević Foto:Screenshot/Instagram/serbialive_beograd

Serijski silovatelj i višestruki povratnik Igor Milošević saslušan je danas pred Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu. On je negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

„Nakon toga zamenik tužioca je predložio sudu da se u odnosu na osumnjičenog odredi pritvor: zbog opasnosti da neće biti moguće obezbediti njegovo prisustvo u postupku, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao uticati na svedoke koji tek treba da budu ispitani, kao i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao uciniti delom kojim preti, a sve to uzimajući u obzir njegovu raniju višestruku osuđivanost“, naveli su iz tužilaštva.

Takođe, radi provera navoda krivične prijave tužilaštvo će ispitati oštećene, eventualne druge svedoke, zatim će narediti komisijsko psihološko-psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog na okolnost njegove uračunljivosti, a potom će doneti odluku, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, piše Nova.rs.

Milošević, inače serijski silovatelj koji je višestruko osuđivan zbog krivičnog dela silovanje, sada je uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti, nakon što su ga prijavile novinarke Informera.

Inače, velika bura u srpskoj javnosti digla se nakon što je ovaj medij objavio intervju sa Miloševićem u kom je pričao o silovanjima koje je počinio. Brojni građani, pokreti i organizacije zatražile su da se Informer zatvori, a organizovan je i protest ispred te redakcije.

Inače, Milošević je silovatelj kog i policija ali i javnost dobro poznaju po krivičnim delima koje je ranije vršio. Tako je Milošević prvi put napao sa 14 godina, kada je u samo tri dana nasrnuo na devet žena, od kojih je četiri silovao.

Na slobodu je izašao 2001. godine, ali nije mnogo prošlo i Milošević se ponovo ustremio na žene. U roku od manje od mesec dana silovao je još jednu ženu i počinio osam razbojništva.

Tada je u jednom kozmetičkom salonu silovao zaposlenu i opljačkao. Osuđen je na 10 godina ali je iz zatvora izašao posle 5 i po. I tada je nastavio po starom…

Kliknula ljubav između dva horor junaka: Igor i Dragan siluju u tandemu

OGLAS

4 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap