Magazin Vesti

Sarapa u epizodi “Odbraniću čast krvlju” preti Ivanu Ivanoviću

Čast porodice se brani krvlju, a pre svega Internet pretnjama i psovanjem bliže i dalje rodbine. Odvajkada je tako bilo u Srba, a voditelj Pregrad Sarapa dokazao je da i danas taj običaj veoma živi.

Naime, on je na Tviteru pretio voditelju Ivanu Ivanoviću, upućujući mu niz psovki i uvreda, a sve je počelo izjavom ministra Selakovića o tome kako je Stefan Nemanja zaslužan za postojanje Srba i karakteristićnih -ić prezimena.


“Upravo me zvao Predrag Sarapa, pijan, da mi kaže da p**** k**** i da će mi je***i mater”, napisao je voditelj Ivan Ivanović na Tviteru, gde je obelodanio i da je samo obraćanje Sarape, uzdanice televizije Pink, bilo zapravo mnogo neprijatnije, budući da je novinar Pinka otvoreno zapretio Ivanoviću.

Predrag Sarapa, udarna pesnica medijske naprednjačke mašinerije, potpuno je pogubio konce. Pokazao je to kada je odgovorio Ljubodragu Stojadinoviću i Nenadu Kulačinu, naravno rečima nedostojnih nekoga ko radi na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, da bi sa takvim ponašanjem nastavio večeras, kada je izvređao Ivana Ivanovića, piše Direktno.

Povodom za njegovu reakciju bila je objava Ivanovića na Tviteru, gde je, nakon izjave Nikole Selakovića u kojoj je naveo “da nije Stefana Nemanje, mi ne bismo bili Srbi, ne bismo se prezivali na ‘ić'”, Ivanović napisao:

– Upravo me zvao Predrag Sarapa, pijan, da mi kaže da p**** k*** i da će mi je***i mater. I da p**** k**** ustašama. Itd, itd… Novinari su stvarno dno dna. Ne znam da li je on UNS ili NUNS, ali svejedno – istakao je voditelj televizije Nova S.


A onda je u narednoj objavi naveo šta mu je to sve Sarapa napisao na društvenim mrežama.

– Ti si moj, Vidi sa Selakovićem da ne budeš moj. Ali moj si – otvoreno je zapretio Sarapa Ivanoviću, da bi onda poručio na društvenim mrežama:

– Izvinjavam se pokojnom ocu Branku što ga vređa klovn i majmun Ivan Ivanović, dvorska luda, da mi Sarape nismo Srbi. Odbraniću čast krvlju – napisao je Sarapa.

Na ovu otvorenu pretnju još jednom je reagovao Ivan Ivanović, koji je pozvao udruženja da reaguju.

– Videli smo kako se reaguje kada se preti novinarima. Ali šta se radi kada novinari hoće da ubijaju građane??? Zanima me stav stručnjaka iz UNS i NUNS. Nikada se još nije desilo, pa eto, zanima me.

Protesti u Beogradu: Građani nezadovoljni spomenikom Stefanu Nemanji, i ne samo time (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

497 Shares
497 Shares
Share via
Copy link