voznja na haubi
Vesti Novi Sad

Saobraćajna svađa posle koje su Novosađani zanemeli u čudu (VIDEO)

U prvim danima nove godine u Novom Sadu dogodio se jedan nesvakidašnji saobraćajni incident. Naime, na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, a na očigled velikog broja prolaznika, jedan učesnik rasprave je svog rivala provozao na haubi automobila.

Na pomenutoj raskrsnici stvorila se velika gužva prvog radnog dana 2020. godine i nekoliko vozila ostalo je u raskrsnici kada im se na semaforu upalilo crveno svetlo. Vozači koji su se kretali iz suprotnog smera nisu želeli da sačekaju par sekundi i omoguće „zaglavljenima“ da se izvuku iz raskrsnice i nastave svojim putem, pa je došlo do saobraćajnog kolapsa i razmenjivanja uvreda među vozačima.

Dvojica vozača napustila su svoja vozila u nameri da se „razjasne“ i nakon kraćeg koškanja jedan od njih se vratio u svoje vozilo, dodao gas i bukvalno nabacio na haubu drugog vozača koji je ostao ispred njegovog vozila.

– Situacija je bila tragikomična. Stajali smo na prelazu i gledali kako ni jedni ni drugi ne žele da popuste. Ovi što su ostali zaglavljeni u raskrsnici nisu mogli dalje, a ovima drugima se upalilo zeleno na semaforu i nisu želeli da čekaju. Svi su naravno nervozno počeli da trube i da viču kroz prozore i stvorio se čep. Onda je jedan izašao da se valjda sa nekim razjasni, pa se pojavio i drugi i počeli su da se gurkaju. Zatim se jedan od njih vratio u auto i kao u filmovima dodao gas i nabacio drugog na haubu. Provozao ga je tako dvadesetak metara dok ljudi nisu videli da je vrag odneo šalu i počeli da viču i prilaze kolima kako bi spasli čoveka. Bahati vozač je na tren zakočio i nesrećni čovek je skliznuo sa haube pored automobila, a ovaj je pobegao – priča za „Blic“ jedan od očevidaca incidenta.

Kaže i da je u međuvremenu neko pozvao policiju koja je brzo došla na lice mesta i odmah se dala u poteru za bahatim vozačem, a jedna patrola je ostala da razgovara sa oštećenim i svedocima ovog nesvakidašnjeg događaja koji se mogao čak i fatalno završiti.

Kako saznaje „Blic“, na sreću čovek koji je bio na haubi automobila nije povređen te policija nije zvala Hitnu pomoć, a bahati vozač koji je pobegao sa mesta incidenta ubrzo je pronađen i priveden u policijsku stanicu gde čeka odluku tužioca kako će okvalifikovati ovo krivično delo.

Ukradenim stojadinom zgazio staricu da bi drugovima učinio uslugu

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

35 Shares
Share via
Copy link