Vesti Novi Sad

Saobraćajna svađa posle koje su Novosađani zanemeli u čudu (VIDEO)

voznja na haubi

U prvim danima nove godine u Novom Sadu dogodio se jedan nesvakidašnji saobraćajni incident. Naime, na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, a na očigled velikog broja prolaznika, jedan učesnik rasprave je svog rivala provozao na haubi automobila.

Na pomenutoj raskrsnici stvorila se velika gužva prvog radnog dana 2020. godine i nekoliko vozila ostalo je u raskrsnici kada im se na semaforu upalilo crveno svetlo. Vozači koji su se kretali iz suprotnog smera nisu želeli da sačekaju par sekundi i omoguće “zaglavljenima” da se izvuku iz raskrsnice i nastave svojim putem, pa je došlo do saobraćajnog kolapsa i razmenjivanja uvreda među vozačima.

Dvojica vozača napustila su svoja vozila u nameri da se “razjasne” i nakon kraćeg koškanja jedan od njih se vratio u svoje vozilo, dodao gas i bukvalno nabacio na haubu drugog vozača koji je ostao ispred njegovog vozila.

– Situacija je bila tragikomična. Stajali smo na prelazu i gledali kako ni jedni ni drugi ne žele da popuste. Ovi što su ostali zaglavljeni u raskrsnici nisu mogli dalje, a ovima drugima se upalilo zeleno na semaforu i nisu želeli da čekaju. Svi su naravno nervozno počeli da trube i da viču kroz prozore i stvorio se čep. Onda je jedan izašao da se valjda sa nekim razjasni, pa se pojavio i drugi i počeli su da se gurkaju. Zatim se jedan od njih vratio u auto i kao u filmovima dodao gas i nabacio drugog na haubu. Provozao ga je tako dvadesetak metara dok ljudi nisu videli da je vrag odneo šalu i počeli da viču i prilaze kolima kako bi spasli čoveka. Bahati vozač je na tren zakočio i nesrećni čovek je skliznuo sa haube pored automobila, a ovaj je pobegao – priča za “Blic” jedan od očevidaca incidenta.

Kaže i da je u međuvremenu neko pozvao policiju koja je brzo došla na lice mesta i odmah se dala u poteru za bahatim vozačem, a jedna patrola je ostala da razgovara sa oštećenim i svedocima ovog nesvakidašnjeg događaja koji se mogao čak i fatalno završiti.

Kako saznaje “Blic”, na sreću čovek koji je bio na haubi automobila nije povređen te policija nije zvala Hitnu pomoć, a bahati vozač koji je pobegao sa mesta incidenta ubrzo je pronađen i priveden u policijsku stanicu gde čeka odluku tužioca kako će okvalifikovati ovo krivično delo.

Ukradenim stojadinom zgazio staricu da bi drugovima učinio uslugu

35 Shares
Share via
Copy link