Horoskop Horoskopski znakovi

Samo jedan znak Zodijaka je vatreniji od Škorpije

horoskop strast

Škorpije važe za gospodare seksa, ali jedan znak Zodijaka im je ozbiljna konkurencija na ovom polju. Ako ste u vezi sa ovim znakom, ostali mogu samo da vam zavide.

Reč je, naravno, o Lavu. Dok Škorpija ima neiscrpnu energiju i gotovo neverovatnu želju za seksom, Lav ima jednu osobinu koja inače može da bude iritantna, ali mu je u seksu jako korisna – uvek hoće da bude bolji od drugih. Zapravo, on MORA da bude bolji i ako u tome ne uspe, oseća se loše. Zato je uvek spreman da se trudi, vežba, razgovara i traži nove načine da zadovolji svog partnera.

Sa Lavom predigra počinje čim ga upoznate. Ovaj horoskopski znak krasi osmeh koji obara s nogu, a pritom je pravi trendseter pa zna sva „kul“ mesta u gradu. Vodiće vas i na kraj sveta samo da vas očara – a ako vi želite njega da očarate, dovoljno je da mu malo laskate. Samo ne preterujte, jer umeju lako da se uobraze, piše portal Noizz.

On uvek zna šta treba da uradi da bi učinio da se vi osećate kao centar čitavog sveta, a za većinu ljudi je to jako seksi. Lavu nikad neće biti jasno zašto vi ne volite da budete u centru pažnje jer je on jedan od retkih horoskopskih znakova kojima trema nije uopšte poznata. Ovo možda može malo da iritira u svakodnevnom životu, ali kada je o seksu reč – to samo znači da će bit spreman da proba sve bez ikakve treme ili straha.

12 najdubljih tajni svakog horoskopskog znaka

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

75 Shares
Share via
Copy link