Magazin Svet

Goli ruski multimilioner i žena pronađeni iskasapljeni, na zidu krvlju ispisana jeziva poruka

Jevgeni-i-Olga-Palant-3-
Foto: Pritnscreen social network

Ritualno ili ubistvo iz strasti, a možda samo zavaravanje tragova prilikom eliminacije finansijski moćnih pojedinaca i njihovih porodica. Novi brutalni slučaj sa dvostrukim smrtnim ishodom ponovo se dogodio u Rusiji. Motiv je ljubomora, navode prvi izveštaji.

Multimilioner i njegova supruga pronađeni su izbodeni na smrt u blizini Moskve.

Golog Jevgenija Palanta (47) i njegovu suprugu Olgu (50), oboje rođeni u Ukrajini, pronašla je njihova ćerka Polina (20) sa višestrukim ranama od noža. U pojedinim izveštajima se tvrdi da su ubistva ustvari bila ubistvo-samoubistvo izazvano ljubomorom, kao i u drugim istaknutim slučajevima koji su potresli Rusiju, prenosi Miror.

Žena je navodno otkrila da ju je njen muž tajkun varao i da je bio spreman da napusti porodicu. Ona ga je navodno ubola 14 puta, a nakon jezivog zločina njegovom krljvu je nacrtala dva srca na zidu. Zatim je sebi navodno oduzela život.

Jevgeni-i-Olga-Palant-2-
Foto: Pritnscreen social network

Njih je izbezumljena ćerka pronašla u njihovom domu u Podmoskovlju, a ona je pozvala hitnu pomoć nakon što je doživela šok zbog onog što je videla. Kao i u prethodnim slučajevima, bliski porodični prijatelj je osporio priču o tome šta se dogodilo i negirao bilo kakve bračne probleme.

Mihail, prijatelj para koji ih je redovno viđao, rekao je da su bili „pravi primer porodice pune ljubavi“ i da su uvek bili „tako harmonični“.

On je dodao da je par ubijen, rekavši: „Ubistvo zbog ljubomore, ne izaziva ništa osim zbunjenosti. Bilo je prave ljubavi u njihovoj vezi“, preneo je Miror.

Palant se obogatio kao filantrop u Abhaziji, regionu Gruzije koji je Rusija priznala kao nezavisnu državu. Takođe je imao interese u raznim kompanijama koje su bile povezane sa ruskom elitom.

Sličan slučaj dogodio se u aprilu, kada je izgledalo da je bogati Vladislav Avajev (51), bivši zvaničnik Kremlja, oduzeo sebi život nakon što je ubio svoju suprugu Jelenu (47) i ćerku tinejdžerku Mariju.

2 ruska tajkuna stradala u 2 dana po identičnom scenariju, mrtve i supruge i ćerke

Izvor: Mondo.rs

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

27 Shares
Share via
Copy link