Beograd Magazin

Rukovodilac Vodovoda pijan fizički napao i vređao službenicu (VIDEO)

goran-kozic
Printscreen

“Udruženi sindikati Srbije “Sloga” obaveštavaju javnost da je Goran Kozić, izvršni direktor beogradskog Vodovoda, sektora za odnose sa javnošću, danas, na 8. mart u alkoholisanom stanju napao sekretaricu, nasilnički izbacio iz kancelarije, vređao rečima “k**vo jedna” i lomio stvari”, navodi se u saopštenju sindikata “Sloga”, koje prenosimo u celosti:

“Zahtevamo od nadležnog tužilaštva i policije da odmah reaguju i saslušaju sve svedoke događaja, a nakon toga i adekvatno kazne.

Pozivamo celokupnu srpsku javnost, posebno novinarska udruženja da javno osude nasilničko i bahato ponašanje Gorana Kozića, kadra SNS koji nastavlja da promoviše prostakluk, posebno na današnji dan koji se širom sveta i kod nas u Srbiji obeležava kao dan promovisanja ravnopravnosti i unapređenja ženskih prava.

Kozić je više puta prijavljivan od strane koleginica zbog uznemiravanja.

Devedesetih godina, u vreme Miloševića, bio je zaposlen u “Politici”, najstarijoj medijskoj kući na Balkanu, gde je uređivao rubriku “Odjeci i reagovanja”, koju su čitaoci sa zgražanjem nazivali “krici i jauci”.

U žiži javnosti po svom primitivizmu je izbio 2018. godine kao savetnik glavnog i odgovornog urednika “Ilustrovane politike” sa naslovnom stranicom i tekstom “Verane, Verane, MAMOGRAFU jedan”, zbog čega je iste godine u decembru mesecu na zahtev predsednika Srbije podneo ostavku”, zaključuje se u saopštenju Udruženih sindikata Srbije “Sloga”.

Izvor: Direktno

*Funkciju Gorana Kozića nismo mogli da potvrdimo do izlaska ovog saopštenja jer ga na sajtu Beogradskog Vodovoda i dostupnim podacima nema među rukovodiocima

Pelene, trovanja, seksualno zlostavljanje i druga neljudska poniženja radnika u Srbiji

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

39 Shares
Share via
Copy link