Magazin Srbija

RTS demonstrirao srpski postkovid sindrom u prilogu iz KBC “Bežanijska kosa”

kbc 1 i 2
Printscreen / Collage

Na internetu se pojavio snimak razgovora novinarke RTS-a i direktorke KBC „Bežanijska kosa“ doktorke Marije Zdravković, ali je tema postkovid sindroma i vakcinacije ostala u potpuno drugom planu. Oni koji su pogledali video sigurno nisu obraćali pažnju na reči, već na prizor koji je blago rečeno – neobjašnjiv.

Dok je direktorka ove zdravstvene ustanove odgovarala na pitanja novinarke, njena koleginica ušla je u kadar i sela na stolicu, a zatim je pravo niotkuda odlučila da skine svoju radnu uniformu i ostane samo u brushalteru. Muški komentari usijali su se na Fejsbuku i drugim društvenim mrežama, a bilo je i onih zanimljivih koji misle da je ovo samo seksi strategija za pozivanje muške populacije na vakcinaciju.

– Izvinite ništa nisam cuo u vezi vakcine….. Gospođa me je poremetila – napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

Kako je zapravo došlo do ovog benignog incidenta, zašto je ova medicinska radnica skinula uniformu i pokazala svoje grudi milionskom auditorijumu za sada nije sasvim jasno. Neobjašnjivo je zaista kako je do ove neobične scene došlo tokom novinarskog izveštavanja jer je voditeljka po svemu sudeći bila u društvu kamermana i ekipe snimatelja te je gotovo nemoguće da ih mlada zdravstvena radnica nije primetila.

Dr Šekler: Zatvorite sve – zaustavite cirkus. Ako ne pukne sistem, pući će medicinari!

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
2.1K Shares
2.1K Shares
Share via
Copy link