Smeštaj Vesti Novi Sad

Romantična idila na Kamenjaru

Sigurno ste barem jednom odlutali do dalekih lepih predela gde se čuje samo zvuk talasa, lagana muzika, ležite opušteni sa partnerom, opuštate se u đakuzuju, sunčate se, kupate se, pijete šampanjac i vino, i danima ne čujete zvuk ni jednog automobila. Da biste doživeli ovako nešto, nema potrebe da idete na Tajland ili Maldive. U Novom Sadu, okean će vam menjati Dunav, a vila Panorama Aqualux pružiće vam vrhunski užitak, baš onakakv kakav ste zamišljali.

panorama-bazen
Izvor: Panorama Aqvalux

Daleko od gradske buke, a opet dovoljno blizu da skoknete do centra grada ako se poželite provoda. Smeštena na Kamenjaru, na samoj obali Dunava, ušuškana u zelenilo, ova vila pravo je mesto za beg od stvarnosti, i najlepše trenutke sa dragim osobama. Leti plivajte u bazenu, sunčajte se, i uživajte u pogledu na Dunav i Frušku goru. Zimi obradujte sebe kupanjem u đakuziju u dvorištu gde se voda zagreva do 40 stepeni. Pahulje, sneg, šampanjac, topla mirišljava kupka i draga osoba, pravi su recept za zimsku idilu.

panorama-spolja
Izvor: Panorama Aqvalux

Ono što je posebno interesantno u Panorami Aqualux su apartmani za dvoje i romantični paketi koji su posebno aktuelni ovih dana kada nam se bliži Dan zaljubljenih. U ovim apartmanima imate đakuzi samo za vas, u paket vam je uključeno noćenje sa doručkom, korišćenje saune, šampanjac za dvoje, a za dekor sobe, ništa ne brinite. Vaši domaćini koji su vam uvek na usluzi pobrinuće se da svaka latice ruže bude na svom mestu, a ukoliko spremate iznenađenje nekome, možete se dogovoriti da vam se u ponoć servira torta, šampanjac i baš sve što zamislite.

Ljubav-par
Izvor: Panorama Aqvalux

Ovo nije klasičan hotel, već vila gde vlada prava domaća atmosfera, sa domaćinima ćete se sigurno sprijateljiti, a Marija koja će vas dočekati i brinuti da baš sve bude onako kako ste želeli kaže da je bilo gostiju iz svih krajeva sveta.

– Sa svim gostima ostajemo u kontaktu, stižu nam novogodišnje čestitke i iz Afrike od gostiju koji su nam bili letos. Bilo je tu gostiju iz Kanade, Amerike, Francuske, Austrije, a već sada nas zovu stranci i traže sobe za vreme Exita, što nas je baš prijatno iznenadilo – kaže Marija.

panorama-pogled
panorama-bazen

Panorama Aqualux je nov objekat, otvoren 2015. godine, ima 10 soba, možete doći sa porodicom, voljenom osobom, ili društvom, svaka soba biće prilagođena vašim potrebama. Novosađani ovde vole da organizuju momačke i devojačke večeri, jer imaju celu vilu samo za sebe, sami organizuju meni, provod, uživaju na bazenu ili u đakuziju. Stalni gosti su i Beograđani kojima prija novosadska ravnica, i vole da pobegnu od gradske vreve.

Ukoliko ste i vi od onih koji su zamišljali idealnu sliku sa početka teksta, predlažemo vam da prvi slobodan vikend provedete na Dunavu, u miru i tišini, da se odmorite u đakuziju, večerate, uživate, a uz to možda i iznenadite nekog vama dragog.

Saznajte više o Panorami Aqualux

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Add Comment

Click here to post a comment