Srbija Vesti

Robijaš iz Trstenika proslavio rođenje deteta silovanjem radnika benzinske pumpe

Nenad U. (36) iz Trstenika uhapšen je pod sumnjom da je u noći između 29. i 30. oktobra obljubio mladića od 19 godina. Kako javljaju Novosti, sve se dogodilo oko dva sata posle ponoći, na pumpi gde žrtva inače radi.

Sumnja se da je krivično delo počinjeno u toaletu benzinske stanice i da je osumnjičeni primorao žrtvu da ga oralno zadovolji. Zasad se ceo slučaj vodi kao krivično delo silovanje na naročito ponižavajući način, za šta je zaprećena kazna od pet do 15 godina.

Pripadnici policije u Kruševcu i Trsteniku uhapsili su Nenada U. u zajedničkoj akciji.

Kako javljaju Novosti, prijava o užasnom zločinu nad momkom (identitet poznat redakciji) stigla je u petak ujutro i policija je krenula u potragu za osumnjičenim.

– Kada je sve to otkrio neko iz bliskog okruženja žrtve, slučaj je prijavljen policiji i krenulo se u istragu – navodi izvor „Novosti“. – Osumnjičeni je uhapšen u petak poslepodne, a saslušan je u nedelju po isteku mere zadržavanja do 48 sati. U ovoj fazi postupka, odnosno izvođenja dokaza, branio se ćutanjem.

U danu kada je silovao mladića, Nenad U. postao je otac. Sa suprugom već ima jedno dete.

Istragu teškog krivičnog dela vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu, gde nisu želeli da komentarišu slučaj.

Nakon saslušanja, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana. Sagovornici „Novosti“ u Trsteniku su zgroženi zbog ovog slučaja, ali zbog straha od osumnjičenog, koga godinama prati loš glas, ne žele javno da govore.

– I od poznanika osumnjičenog može da se čuje da su šokirani, da je verovatno takvo ponašanje posledica nekog poremećaja i boravka u zatvoru – predočavaju sagovornici „Novosti“.

Nenad U. je više puta osuđivan i ima više desetina krivičnih dela sa elementima nasilja. Prvi policijski dosije je dobio još kao maloletnik.

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

398 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap