Lifestyle Magazin

Miljenik žena partnera je pronašao na Instagramu i sada sa njim ima dvoje dece

riki-martin

Riki Martin obožavan je kod ženskog pola. Kada je objavio da je gej srušio je snove hiljadama dama širom sveta, ali njegova popularnost kod žena nije opala, pa su one i dalje njegova najvernija publika.

Ono što je zanimljivo kada govorimo o ljubavnom životu latino zvezde jeste to da je on preko društvenih mreža upoznao sadašnjeg supruga, slikara Džvana Josefa (35) s kojim je dve godine u braku.

Riki Martin je karijeru započeo s bendom “Menudo” pre više od tri decenije, a prvog Gremija dobio je 1998. godine za najbolju latino pop izvedbu za pesmu “Vuelve”.

S obzirom na to da je vrlo privlačan i zgodan, mediji su ga stalno spajali s raznim atraktivnim damama, ali on se “nije dao” i nikada u javnosti nije uslikan s devojkom ili dečkom, piše Telegraf.

Portorikanski pevač godinama je krio svoju homoseksualnost, ali nakon skrivanja, u martu 2010. godine na svojoj internet stranici je objavio da je gej.

– S ponosom mogu reći da sam homoseksualac i time sam blagoslovljen – napisao je tada Enrike Martin Morales, kako se Martin zapravo zove.

To mu je bilo jedno veliko olakšanje jer je tokom muzičke karijere izgradio imidž latino zavodnika i često se pisalo kako devojke lude za njim.

Za australijske medije otkrio je da je tokom odrastanja u Puerto Riku maltretirao one za koje je znao da su gej jer se borio sa svojom seksualnošću.

– Maltretirao sam ljude za koje sam znao da su gej. Hteo sam da pobegnem od toga – rekao je.

– Sada sam gej muškarac. Da sam znao da je toliko dobar osećaj, priznao bih to deset godina ranije – rekao je svojevremeno.

Pevač Riki Martin je jednom prilikom rekao da je svog sadašnjeg supruga Džvana Josefa upoznao upravo preko Instagrama i da se on Josefu prvi javio.

Dodaje kako su se dopisivali šest meseci o skupim umetničkim delima i nisu spominjali seks.

– Ja sam sakupljač umetničkih dela, a on je umetnik. Prvi sam mu se javio i poslao poruku – kaže Riki.

Nakon toga Martin je odleteo u London kako bi upoznao Josefa. Verili su se 2016., a venčali se godinu dana kasnije.

Par je odlučio da se u tajnosti se zavetuje na večnu ljubav, a javnost je za venčanje saznala sasvim slučajno.

– Razmenili smo zavete, zakleli se na sve što treba i potpisali sve potrebne papire – ispričao je pevač i dodao kako su osim braka, sklopili i predbračne ugovore.

Rekao je kako je to bila tipična trodnevna zabava koja je uključivala večeru, ponovljenu ceremoniju, zabavu i oporavak.

Danas imaju dvoje dece. Oni su na Božić 2018. godine postali roditelji malene Lusiju Martin-Josef koju su dobili preko surogat majke.

U međuvremenu je krajem oktobra 2019. godine stigao i sinčić Ren, pa sada slavni pevač ima ukupno četvoro dece.

Riki ima blizance koje je dobio 2008. i odgajao ih je s dugogodišnjim partnerom Karlosom Gonzalezom Abelom (45).

Nakon što je ta ljubav pukla, sreću je pronašao upravo sa Josefom s kojim je u januaru 2020. proslavio drugu godišnjicu braka.

Pevač ne krije da je očinstvo promenilo njegov pogled na život i voli što ima veliku porodicu.

Žene su ga obožavale, a onda je otkrio da je gej i pokušao da se ubije

PARTNERI SAJTA


88 Shares
Share via
Copy link